1asig.ro
1asig.ro
VIDEO: Da de veste clientilor tai! ...

VIDEO: Da de veste clientilor tai! A inceput etapa a 2-a a concursului!

5 min. / 1.540 cuvinte
Etapa a doua din cadrul concursului online "Stii totul despre asigurari si castigi" a inceput! Daca nu ai facut deja acest lucru, da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe: cunostintele financiare le pot aduce premii importante!

PROMO


Iata cum se desfasoara procesul de concurs.

Mai intai, invita-i sa urmareasca filmuletul de mai jos, ca sa se asigure ca sunt gata pentru test!


Apoi, intra aici pentru CONCURS. Raspund la intrebari si completeaza datele de inregistrare in competitie!

Si gata! Intra automat in tragerea la sorti in care au sansa sa castige unul dintre cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online. De asemenea, daca participa la minim 2 etape saptamanale, devin eligibili pentru Marea Finala unde pot castiga un voucher de 2.500 lei.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

1.568 accesari