1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  DARE TO CARE - proiectul ...

VIDEO: DARE TO CARE - proiectul prin care specialistii in consiliere emotionala isi ofera gratuit serviciile

60 de specialisti in consultanta si consiliere emotionala, cu diverse forme de pregatire, s-au reunit pentru a-si oferi serviciile pro bono in aceasta perioada grea in care multi se confrunta cu stari dificile. Ei au creat programul DARE TO CARE - www.daretocare - prin care ofera suport de luni pana vineri, de la 10.00 la 21.00. Iuliana RUSEI si Andreea MOTOC sunt doua dintre persoanele care au contribuit la demararea acestui program si au fost invitate la "#StamAcasa, dar continuam" pentru a explica pe cine si cum ajuta proiectul."DARE TO CARE a pornind tocmai urmarind nevoile pe care oamenii le au in aceasta perioada. Fie ca este vorba despre impact pe partea de business sau in latura vietii personale, cu totii au nevoie de sprijin in a-si gasi resursele interioare. Ne-am strans aproximativ 60 de specialisti cu dorinta de a ajuta si totul a devenit foarte rapid un proiect serios", a declarat Andreea MOTOC.

"Totul este facut pro bono, este pur voluntariat. Suntem cu totii oameni care am trecut prin diverse situatii de viata mai dificile. Avem peste 15.000 de ore de experienta in oferirea de suport si consiliere si vrem sa ajutam cu tot ce stim in aceasta perioada grea", a declarat si Iuliana RUSEI.

De trei zile de cand s-a lansat serviciul, gama de nevoi exprimate a fost foarte diversa - de la teama de moarte, la dificultate in suportarea singuratatii si la griji financiare. Sprijinul oferit se indreapta catre stabilizarea emotionala, curaj in a depasi momentele grele, in a identifica resurse interne si mecanisme de a trece peste lucrurile care ne coplesesc acum.

"Serviciul va continua chiar si dupa iesirea din lockdown. Vom trece la interactiune sociala si la business, ceea ce genereaza alte trairi si nevoi. Nu am dat un dead line proiectului. O sa vedem cat timp va fi nevoie de suportul nostru", a punctat Iuliana RUSEI.

Asistenta in cadrul proiectului DARE TO CARE se poate obtine rapid, direct prin apel telefonic - 0373 40 40 40, dar si prin programari care se pot face online pe www.daretocare.ro. Cel putin 2 specialisti sunt oricand gata sa isi ofere suportul.