1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Conferinta Anuala a ...

VIDEO: Conferinta Anuala a Partenerilor SAFETY Broker 2021: Bilant si strategii de business

5 min. / 1.540 cuvinte

Conferinta Anuala a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat weekendul 10 - 12 septembrie 2021, in Eforie Nord, la Ana Hotels Europa, ocazie cu care compania a sarbatorit cei 16 ani de navigare in apele pietei de brokeraj si a prezentat obiectivele pe termen mediu si lung.

PROMO


In cadrul evenimentului, la care au fost prezenti reprezentantii toturor asiguratorilor, si nu numai, au fost acordate mai multe premii, inclusiv sucursalelor si agentiilor cu cele mai bune rezultate.


Astfel, au fost premiate urmatoarele agentii SAFETY Broker, in functie de primele brute incasate in 2020:
Locul 1. Agentia Harghita - Endre BARABAS
Locul 2. Agentia Satu Mare - Marcel BUZILA
Locul 3. Agentia Arges Dumitru STATE

In ceea ce priveste rezultatele sucursalelor, au fost premiate:
Locul 1. Sucursala Cluj - Lavinia GAL
Locul 2. Sucursala Timis - Daniel COLITA
Locul 3. Sucursala Galati - Viorica PUSCASU-HIJ
Locul 4. Sucursala Iasi - Sorin COBZARU
Locul 5. Sucursala Hunedoara - Sorina si Gabriel BALU

Viorel VASILE, Presedinte Consiliul de Administratie, SAFETY Broker, a vorbit despre reusite din trecut si premise de viitor ancorate in prezent.

"Din fericire, de 16 ani SAFETY Broker reuseste cu succes sa navigheze in apele uneori line, dar cel mai adesea agitate, aidoma Marii Negre, ale pietei romanesti de brokeraj in asigurari. De opt ani, suntem Brokerul numarul 1 in retail, o performanta care consolideaza pozitia de lider si care recunoaste eforturile, dedicarea si profesionalismul echipei noastre!", a spus Viorel VASILE.

"Nu credeam ca la inceputul calatoriei noastre spre succes vom traversa obstacole de neimaginat si nu credeam ca anul 2020 va fi anul celor mai bune lectii de antreprenoriat! Am invatat ca sanatatea si siguranta echipei, a clientilor si a partenerilor sunt cele mai importante aspecte pentru succesul unui business. Am invatat ca ma pot bizui pe voi toti, ca telemunca este un sistem eficient, iar oamenii sunt performanti si mai implicati atunci cand li se ofera incredere si li se confirma apartenenta la un grup, chiar si de la distanta! Mi s-a confirmat ca nu poti fi lider fara o echipa inchegata, creata in timp cu rabdare si tenacitate. Si, nu in cele din urma, am constatat ca si greselile fac parte din succes", a mai spus el.

Pentru 2021, principalele directii strategice sunt:
- Accelerarea digitalizarii prin crearea de aplicatii mobile
- Crearea de produse si servicii care sa corespunda nevoilor actuale ale clientilor

Iar in ceea ce priveste obiectivele de business pe termen mediu si lung, SAFETY Broker si-a propus cresterea cotei de piata la 15% in urmatorii 3 ani.

La 6 luni de la lansarea mySafety - prima aplicatie din Romania din care iti poti achizitiona, rapid, simplu si sigur asigurarea RCA sau de Calatorie direct de pe telefonul mobil, brokerul introduce din luna septembrie si Asigurarea de Locuinte.

Compania se asteapta ca numarul utilizatorilor si al politelor incheiate prin aplicatie, sa creasca exponential pe masura ce va introduce noi produse.

SAFETY Broker este un promotor al digitalizarii industriei asigurarilor, iar pentru perioada urmatoare, intentioneaza sa dezvolte si alte instrumente online. Printre ele, amintim aplicatia 24Broker: Agent PRO care va ajuta agentii sa emita polite direct din aplicatia mobila, bineinteles, aceasta fiind disponibila atat pe Android, cat si pe IoS, dezvoltand astfel "canalele traditionale de distributie" si facandu-le cat mai accesibile. Intentionam o restilizare a platformei de emitere - 24Broker. Procesul se va desfasura in doua etape: la finalul anului, vom avea o noua interfata 24Broker.ro pentru vanzatori (24Broker.ro Sales), iar in primavara anului viitor (2022), va fi gata si interfata dedicata Back Office", a aratat Viorel VASILE.

"Practic, prin acest demers, vom avea in 2022, o platforma noua 24Broker, rescrisa cu tehnologie de ultima ora si cu foarte multe functionalitati si imbunatatiri care sa asigure continuitatea business-ului in cele mai bune conditii. Pana la finalul anului 2021, vom integra in platforma trei noi comparatoare: Travel, Locuinte, CASCO. Prin toate aceste actiuni, speram sa aducem o contributie remarcabila la procesul de digitalizare a pietei asigurarilor", a adaugat el.

Conform acestuia, SAFETY Broker este in permanenta cautare de noi oportunitati de dezvoltare. Astfel, pe 1 august 2021, am lansat Safety Travel & More - divizia de servicii turistice. Misiunea Safety Travel este de a oferi clientilor posibilitatea de a descoperi cele mai frumoase destinatii din lume si servicii de calitate in domeniul turismului intern si extern. Sediul central a Safety Travel este localizat in Brasov, in timp ce serviciile de turism pot fi accesate online din orice colt al tarii.

SAFETY Broker are o cota de piata de aproape 8%, 50% din piata online, 1,1 milion de clienti, si peste 150 de unitati teritoriale.

Descarca AICI prezentarea evenimentului SAFETY Broker!

 

3.761 accesari