1asig.ro
1asig.ro
VIDEO: Clientii tai iti spun ca o ...

VIDEO: Clientii tai iti spun ca o asigurare de locuinta este incheiata "degeaba"? Arata-le acest video!

5 min. / 1.540 cuvinte

Riscurile care ameninta locuintele pot avea loc oricand. Insa perceptia asupra lor este distorsionata atat de gradul mai mic de incidenta al acestora, cat si de diverse asocieri geografice. Toate acestea pot conduce la ideea - gresita, dar raspandita in randul multor romani - ca asigurarile de locuinte sunt "inutile".

Tocmai de aceea, in cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", am pregatit un video care are ca obiectiv sa le demonstreze romanilor contrariul.

Il puteti urmari mai jos:

Despre proiect

Editia a IX-a a campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, alaturi de protectia "casei" in care "locuiesc" toate casele noastre - mediul inconjurator.

Proiectul este organizat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania.

Parteneri campaniei sunt EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, ERGO, EUROLIFE, ASITO Kapital, Renomia SRBA Insurance Broker, AON Romania, INTER Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker, FABRICA de Asigurari si ROM Insurance.

Campania se desfasoara cu sprijinul UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.

3.554 accesari