1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Ce trebuie sa stii despre ...

VIDEO: Ce trebuie sa stii despre asigurarea RCA?

Al doilea filmulet publicat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari", organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si BNAA - Biroul National al Asiguratorilor de Autovehicule din Republica Moldova, subliniaza cele mai importante aspecte pe care asiguratii trebuie sa le cunoasca despre RCA.

Ce este RCA? Cum functioneaza? Care sunt limitele de despagubire si in ce conditii asiguratorul poate face regres? Acestea sunt doar cateva dintre informatiile pe care le vor afla consumatorii, urmarind filmuletul dedicat:



Prima editie a campaniei nationale de educatie financiara "Afla totul despre asigurari" este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, Romania, in parteneriat cu BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova. Proiectul se desfasoara timp de 10 saptamani si isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Mesajele online sunt distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii pot accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.