1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Cati STOICAN: Aceasta ...

VIDEO: Cati STOICAN: Aceasta perioada ne invata sa ne schimbam viteza de reactie si sa ne reinventam

In aceasta perioada, majoritatea companiilor mari sau mici au fost nevoite sa se adapteze unui context nou, astfel incat sa isi protejeze angajatii si colaboratorii, dar si sa-si securizeze afacerile. SAFETY Broker a luat o serie de masuri in aceasta privinta, ba mai mult, se pregateste ca la inceputul lunii aprilie sa lanseze o aplicatie destinata clientilor. Care sunt aceste masuri, dar si care sunt asteptarile pentru perioada de dupa criza ne-a precizat Cati STOICAN, Director General Adjunct, SAFETY Broker, in cadrul rubricii "#StamAcasa, dar continuam"."Au fost o serie de masuri pe care le-a luat toata lumea initial, cu privire la protectia consumatorilor, a angajatilor, privind amenajarea locurilor pentru dezinfectanti in sedii, dupa care s-au facut eforturi pentru mentinerea activitatii si a serviciilor operationale. Colegii de la IT au avut mai mult de munca pentru ca au trebuit sa pregateasca echipamentele care inca nu erau pregatite. Din fericire cred ca peste 50% din echipamentele angajatilor erau pregatite pentru mobilitate. In acest moment, masura este aceea de a sta acasa si de a interactiona unii cu ceilalti de la distanta", a precizat oficiala SAFETY Broker.

In plus, spune Cati STOICAN, toate intalnirile cu managementul companiei, clienti, colaboratori si angajati s-au mutat in mediul online, "dar una dintre principalele masuri a fost aceea de a asigura continuitatea activitatii si a comunicarii cu clientii, folosind toate canalele de care noi dispunem facebook, Instagram, newsletter, mesaje, call center dedicat".

In aceasta perioada clientii si partenerii au nevoie de altfel de mesaje decat cele obisnuite?

"Da, cu siguranta. Una dintre presiunile pe care noi le-am simtit a fost aceea a schimbarii si lipsei interactiunii cu clientul. Si asta pentru ca in vanzari, trebuie sa ajungi sa te vezi cu clientul fata in fata si sa descoperi nevoile impreuna cu el. Aceasta este vanzarea clasica, insa, ca si in 2008, am testat ca in situatii de genul acesta este bine sa anticipezi nevoia clientului si sa incerci sa fii cat mai operativ. S-au schimbat destul de multe - acum totul se intampla online. Este foarte important ca si companie sa fii pregatit din acest punct de vedere. Fata de 2008, acum avem un mare avantaj - digitalizarea", a completat ea.

Din fericire, SAFETY Broker are o viteza de reactie destul de mare si un manager cu viziune, precizeaza Directorul General Adjunct. "In afara de asta, oricum ne-au calit anii anteriori, pentru ca din 2017 si pana acum am tot avut modificari legislative care ne-au determinat sa dezvoltam in aplicatia noastra de gestiune si emitere diverse facilitati pe care sa le folosim in relatia cu clientul - schimbul de documente sa se faca mai usor sau electronic. Acum parca Viorel a anticipat, astfel ca dezvoltam o aplicatie pe care speram sa o lansam intre 1-15 aprilie dedicata clientilor".

Ce asteptari aveti pentru perioada urmatoare?

"Vrem sa invatam cu totii din asta si sa incercam sa ne usuram viata pe viitor. Pana acum se folosea foarte multa hartie intrucat legislatia presupunea acest lucru. Cred ca vom invata din acest an sa fim altfel. Sa ne reinventam, sa ne modificam viteza de reactie si sa ne scoatem in evidenta creativitatea" , spune Cati STOICAN.

"In plus, ne-am dori ca asiguratorii sa fie mai deschisi la lansarea unor produse noi, dedicate clientilor retail si care sa poata fi accesate online. Sa intelegem poate mai bine idea de parteneriat - aici ma refer la a face lucrurile impreuna, a ne asculta unii pe ceilalti si a ne apleca asupra solicitarilor mai atent decat am facut-o pana acum", a concluzionat Cati STOICAN.

Amintim ca, in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta, XPRIMM a lansat rubrica "#StamAcasa, dar continuam", care include stiri si interviuri video realizate "de la distanta".

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.