1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Antreprenor in Asigurari, ...

VIDEO: Antreprenor in Asigurari, cu Cerasela CHIRIAC - INTER Broker

5 min. / 1.540 cuvinte

In cea mai recenta emisiuni Antreprenor in Asigurari a fost invitat un nou Lider de succes din piata asigurarilor, respectiv Cerasela CHIRIAC, owner-ul companiei INTER Broker, care aniverseaza anul acesta 26 de ani de activitate. Ea a vorbit despre succes, brandul personal si cel profesional, dar si despre cum convingem tinerii sa lucreze in asigurari, despre relatia cu clientii si obiectivele Brokerului.

PROMO


De asemenea, in studioul XPRIMM au fost prezenti moderatorul Sergiu COSTACHE si Dorel LACATUS - Trainer, ELIRE.
 


Referitor la atragerea si convingerea tinerilor sa lucreze in domeniul asigurarilor, Cerasela CHIRIAC le transmite acestora ca, desi pare un domeniu anost, de fapt nu te plictisesti niciodata, este mult dinamism, multa schimbare in ceea ce se intampla in activitatea de zi cu zi. "In acelasi timp, indraznesc sa spun ca ai cea mai mare oportunitate sa devii antreprenor fara sa faci investitii financiare, fara sa ai nevoie de o cultura bogata in domeniul acesta si fara ca sa ai nevoie de foarte mult ajutor din partea unor entitati, sau aprobari, sau legislatia sa te chinuie foarte tare. In al treilea rand, dar nu in ultimul rand, in legatura cu ceea ce ar putea fi atractiv pentru un tanar, acesta este un domeniu in care veniturile se pot obtine prin munca si perseverenta. Cred ca daca ramanem doar la aceste doua calitati sau cel putin esenta mea de viata spune ca mizand pe multa munca si pe perseverenta poti sa obtii intr-un timp mai scurt decat in alte domenii, venituri considerabile. Asa ca, mizand pe dinamism, oportunitate si venituri, cred ca orice tanar are bastonul de maresal in domeniul asigurarilor si poate sa obtina foarte multe".

Potrivit acesteia, veniturile vin in functie de munca depusa si timpul acordat. "Satisfactia, bucuria muncii, bucuria rezultatelor alaturi de veniturile consistente sau considerabile pot sa fie argumente pentru ca un tanar sa isi dea o sansa in domeniul asigurarilor si "drogul" asigurarilor il va cuprinde destul de repede si are toate sansele sa ramana si sa aiba o cariera indelungata si de succes in domeniul asigurarilor. Am vazut multe exemple, cunosc multe cazuri de tineri care dupa doar cativa ani au ajuns departe", a adaugat Cerasela CHIRIAC.

Intrebat care este principalul factor care ii aduce pe tineri in aceasta lume minunata a asigurarilor, Dorel LACATUS a precizat ca spre asigurari vin tineri care isi doresc o viata deosebita, isi doresc sa obtina mai multe decat ar obtine de la o slujba normala. 

Conform acestuia, in asigurari la inceput veniturile sunt mai mici pentru ca e o perioada de invatare, o perioada de acumulare de cunostinte si de experienta. Apoi veniturile cresc, fiind antreprenori in acest domeniu si cu venituri de peste 100 de mii de lei pe an. Tinerii sunt atrasi de libertate, dorinta de a prospera, dorinta de a fii autonomi.

Cum definesti succesul pentru tine si pentru compania ta?

"Sunt multe definitii ale succesului si multe perspective, cum cred ca este aceea de a reusit ceea ce ti-ai propus si aici, din nou, e o paleta larga", a precizat Cerasela CHIRIAC. Potrivit acesteia, si un asistent in brokeraj poate face lucruri deosebite pentru clientii tai, pentru colegii sai si asta poate fi un succes in sine. "In acelasi timp sa poti sa iti atingi obiectivele foarte specifice, cum ar fi un anumit numar de polite intr-o luni sau un anumit volum de prime incasate sau o anumita categorie de polite incheiate, fiind un succes. Succesul este un fel de fericire, de implinire, de bucurie. Daca te simti fericit, te simti implinit, te simti plin de succes. Este tot ce poti sa iti doreste in aceasta viata si in domeniul nostru cred ca putem de multe ori sa traim astfel de emotii, astfel de sentimente de implinire, de fericire, de bucurie, de succes", a adaugat ea. 

Cerasela CHIRIAC a mai transmis un indemn catre tineri: "Daca doriti un domeniu in care sa puteti intalni relativ usor si repede succesul, haideti in asigurari!"

Cum va pozitionati in relatia cu clientii?

"Unul dintre obiectivele majore ale companiei este ca termenele de despagubire sa fie cu 50% mai mici decat media pietei. Tinta noastra este sa reusim sa ii ajutam pe clienti sa intre mai repede in posesia sumelor necesare despagubirii", a declarat Cerasela CHIRIAC

Mai multe declaratii puteti urmari in video-ul de mai sus!

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

 

1.171 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO