1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Antreprenor in Asigurari, ...

VIDEO: Antreprenor in Asigurari, cu Antonio BABETI - GLOBASIG Broker

Antreprenor in Asigurari - o emisiune cu si despre antreprenori si intraprenori -, propune, in cel mai recent episod, un nou lider din piata de profil din Romania: Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare, care a vorbit, printre altele, despre modelul sau de business, cariera, programul de atragere a tinerilor catre brokeraj s.a.

VIDEO:

Antonio BABETI si-a inceput cariera in urma cu peste 20 de ani, initial in domeniul asigurarilor de viata.

Intrebat ce l-a determinat sa devina antreprenor, CEO-ul GLOBASIG Broker a raspuns: "Nu am avut in plan de la inceput sa devin antreprenor. Imi doream foarte mult la momentul respectiv sa am o slujba, care ulterior, prin practica, invatare si informatie m-a determinat sa ajung si in zona antreprenoriala. Nu am avut niciun background in spate, cu parinti sau cunoscuti care sa fi fost antreprenori, cum de altfel cred ca foarte multi din perioada aceea nu aveau. Nu avem un istoric ca tara, ca antreprenori, de abia acum au inceput sa se construiasca generatii intregi de antreprenori. Mai avem mult de invatat. A fost un curs firesc, mi-am dorit la un moment dat acea independenta, iar ea a venit pe parcurs."

Acesta a vorbit si despre programul Begin with Globasig, un proiect educational de dezvoltare si finantare a tinerilor sau incepatorilor in domeniul asigurarilor. "Eu cred in acest proiect si probabil, atat timp cat voi activa in acest domeniu, ma voi tine de acest proiect. Este un proiect de suflet. Eu cred in el, iar acest proiect creeaza energie in jurul tinerilor. Asa ca, nu voi renunta niciodata sa investesc si sa cred ca tinerii sunt cei care ne pot ajuta sa evoluam."

La fel ca modelul de business si programul pe care l-a creat, Antonio BABETI este o persoana flexibila, care se adapteaza in orice situatie, energica si careia ii plac provocarile.

Intrebat ce este succesul pentru el, Antonio BABETI a spus: "Este recunostinta, efectul actiunilor mele asupra oamenilor prin ceea ce intorc ei catre mine. Ma multumesc foarte mult, nu neaparat vorbele, ci faptele."

Mai multe declaratii puteti urmari in video-ul de mai sus. 

Pentru a fi la curent cu toate emisiunile, dezbaterile si interviurile marca XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube XPRIMM (click si pe clopotel, pentru a primi notificari cand apare ceva nou).

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare a intermediat, in primul semestru al anului 2021, prime de asigurare in valoare de 51,1 milioane de lei, ceea ce inseamna o crestere de 22% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Obiectivul GLOBASIG Broker pentru 2021 este o crestere a afacerii de 18%, ceea ce inseamna prime intermediate de peste 105 milioane de lei. Acest obiectiv este unul ambitios tinand cont de necunoscutele date de evolutia inca imprevizibila a epidemiei de coronavirus si impactul acesteia asupra economiei.