1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Anita NITULESCU, EUROLIFE ...

VIDEO: Anita NITULESCU, EUROLIFE FFH: Asigurarile sunt tot mai legate de tehnologie. Consumatorii folosesc mediul digital pentru achizitionarea de produsele financiare

"Asigurarile sunt tot mai legate de tehnologie, iar clientul modern foloseste mediul online pentru achitionarea de produse financiare", a precizat Anita NITULESCU, CEO, EUROLIFE FFH, in deschiderea celei mai recente editii a emisiunii Ora de Risc. Despre toate acestea, dar si despre caracteristicile noilor generatii de consumatori, produse inovatoare si servicii, puteti vedea in video-ul atasat acestui articol.

Ce sunt asigurarile "ramburs orice" si "karma buna"?

"Ramburs Orice a pornit de la Omul Nou, renascut in pandemie, in momentul in care ne-am dat seama ca vrem sa ne bucuram de vacante in Romania, insa eram intr-o incertitudine maxima. Ne-am gandit ca nu avem acoperit momentul in care iti cumperi o vacanta, dar nu ajungi din cauza covidului. Apoi, am mers mai departe si am realizat ca sunt expusi si parintii care au copii pe care vor sa ii trimita in tabara si daca a racit copilul si pierde tabara, nu le da nimeni banii inapoi. Am gasit mai multe riscuri legate de vacante care sunt neacoperite si am zis sa facem un Ramburs Orice. Acest produs poate sa acopere momente si experiente pe care ni le dorim in Romania pentru care platim si la care nu reusim sa ajungem din cauza unui eveniment nefericit", spune oficialul EUROLIFE FFH.

"Karma Buna nu este o asigurare despre niste sume asigurate in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute; este prima asigurare de viata & accident, disponibila online, care aduce un univers de beneficii concrete ce pot fi folosite in viata de zi cu zi si sustin stilul de viata sanatos, respectiv: servicii de telemedicina, pachet de wellness extins, discount-uri exclusive la o retea dedicata de parteneri. E un produs care raspunde interesului actual al consumatorului - care se arata interesat de mentinerea si imbunatatirea stilului de viata. Daca ne uitam pe cifrele statistice, aproximativ 7 milioane din utilizatorii de internet (in crestere cu 20% fata de anul anterior), folosesc bratari digitale sau aplicatii de fitness si wellbeing, pentru care platesc anual in medie 27,5 dolari", completeaza CEO-ul companiei.

Intrebata cum definim inovatia in asigurari, oficialul EUROLIFE FFH, spune ca "consumatorul este pasionat de tehnologie si vrem sa il atragem in universul noastru, al asigurarilor. Tehnologia face deja parte din viata asiguratorilor din Romania si presupune ca ii da consumatorului o experienta de cumparare noua:viteza, usurinta, iar pentru a avea parte de aceste doua elemente trebuie sa ii inovezi zona de produse pentru a le face mai simple, mai usor de inteles. Acestea sunt elementele inovatiei, dupa care vine partea de tehnologie si folosim Big Data".

"Asigurarile devin din ce in ce mai legate de tehnologie. Daca pentru tehnologie "the ski is the limit" putem sa duce si asigurarile pana la a le customiza la nivel de micro, cu preturi in timp real pentru tiparele de viata ale fiecarui consumator. Putem segmenta si scoate grupe si profile diferite care sa ajute la un pret mai potrivit pentru tine. Limita practic este stabilita de tehnologie. Ea ajuta in partea de administrare, ai acces la portofoliul tau, iti poti face modificarile singur, limite sau acte aditionale. La fel, cand vorbim de daune", spune Anita NITULESCU.

Intreaga editie a emisiunii "Ora de Risc" poate fi vizionata in video-ul atasat acestui articol. Asteptam comentariile voastre despre cele discutate la adresa: media@xprimm.com sau pe pagina noastra de facebook "Ora de Risc".

*************************************

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu aproape 15 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM, cu ajutorul radio RFI Romania si este sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare, sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!