1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Ai apelat vreodata la ...

VIDEO: Ai apelat vreodata la servicii de telemedicina?

Saptamana a treia a campaniei nationale de educatie financiara si informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" se desfasoara sub tema "In fata ecranelor", iar video-ul acestei saptamani prezinta avantajele serviciilor de telemedicina.

Ce reprezinta telemedicina, prin ce mijloace se desfasoara, dar si ce avantaje ofera sunt principalele subiecte detaliate in video-ul campaniei, pe care il puteti urmari aici.

Pe durata intregii saptamani, mesajele transmise in cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate" vor include si sfaturi despre cum putem contracara efectele pe care le are timpul prea mare petrecut in fata ecranelor asupra sanatatii.

Despre "Luna Asigurarilor de Sanatate"

Campania nationala de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, GROUPAMA Asigurari, PRO Fiduciaria, SIGNAL IDUNA, MediHelp, RENOMIA SRBA Insurance Broker, TELIOS Care, CAMPION Broker, GLOBASIG Broker, FUNK Broker, MILLENIUM Insurance Broker, Fabrica de Asigurari, DAW Management, Medical Check-In si ASISOFT.

Partenerul sportiv al campaniei este Federatia de Bowling.

Mesajele campaniei sunt transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Afla mai multe pe totuldespreasigurari.ro sau de pe pagina de Facebook a campaniei.