1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Afla totul despre... Carte ...

VIDEO: Afla totul despre... Carte Verde

Stiai ca... asigurarea Carte Verde este obligatorie daca vrei sa calatoresti cu masina in afara Republicii Moldova? Al doilea film online lansat in cadrul campaniei "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" desfasurate de APPA si BNAA explica, pe larg, cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre polita Carte Verde.

Acum ca perioada concendiilor a inceput, fiecare sofer care planuieste sa plece cu masina in afara granitelor trebuie sa stie ca, pe langa toate celelalte documente de calatorie, va avea nevoie si de o asigurare Carte Verde. De ce trebuie incheiata, in ce tari este valabila si cum functioneaza aceasta sunt doar cateva dintre informatiile incluse in video.

Urmareste filmul online aici.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.