1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Afla de la Ana MOGA cum se ...

VIDEO: Afla de la Ana MOGA cum se desfasoara concursul "Stii totul despre asigurari si castigi"!

12 vouchere cu valoare totala de 2.400 lei si Marele Premiu in valoare de 2.500 de lei - acestea sunt premiile pe care le pot castiga toti cei care participa, incepand din 22 noiembrie, la cea de-a doua editie a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", organizata sub forma unui concurs online. Cum va puteti inscrie si cum se desfasoara etapele va explica Ana MOGA, Personalitate radio si moderatorul editiei din acest an a campaniei-concurs, intr-un video special.

Distribuie si tu filmuletul si da-le de veste clientilor tai! Au sansa de a castiga premii in timp ce invata mai multe despre domeniul asigurarilor! Proiectul debuteaza in mai putin de o saptamana, invitand romanii sa intre in jocul cunostintelor financiare pentru a avea sansa de a castiga marele premiu, in valoare de 2.500 lei!

Concursul online "Stii totul despre asigurari si castigi" se desfasoara in 4 etape: 3 etape saptamanale, precum si Marea Finala, unde poti castiga un voucher de 2.500 lei.

Premii:

- 3 vouchere de 200 lei pentru fiecare etapa saptamanala

- Un voucher de 2.500 lei si 3 vouchere de 200 lei, acordate la Marea Finala

Ce trebuie sa stii legat de fiecare etapa saptamanala:

- are la baza un videoclip cu notiuni teoretice care ofera informatiile necesare pentru rezolvarea unui scurt test. Videoclipurile vor fi publicate in fiecare zi de luni pe totuldespreasigurari.ro, precum si pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

- inscrierea la fiecare etapa se face prin rezolvarea testului etapei respective si transmiterea datelor de inscriere in concurs. Testul fiecarei etape va fi lansat in zilele de luni si anuntat pe totuldespreasigzurari.ro, precum si pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

- in fiecare etapa ai posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 3 vouchere in valoare de 200 lei la un magazin online

ATENTIE! Ca sa devii eligibil pentru Marea Finala, trebuie sa participi la minim 2 etape saptamanale.

Proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi" - campanie de educatie financiara organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor sub forma unui concurs cu premii - revine cu editia a II-a din 22 noiembrie. Asadar, da-le de veste clientilor tai: incepand cu data de 22 noiembrie a.c., cunostintele financiare despre asigurari le pot aduce premii importante!

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro si pe Facebook/totuldespreasigurari.ro.

Despre campanie

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, GROUPAMA Asigurari, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker si DAW Management Broker.

Invita-ti clientii pe Facebook ca sa fie primii care vor avea sansa sa se inscrie la concurs!