1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Afla ce este constatul ...

VIDEO: Afla ce este constatul amiabil si de ce e periculos sa circuli cu viteza

Stiai ca... in cazul unui accident rutier dintre doua masini, soldat doar cu daune materiale minore, in care ambii soferi au RCA, cand vinovatia unuia dintre ei este clara si amandoi sunt de acord, se poate folosi un constat amiabil?

Constatul amiabil reprezinta o alternativa care permite o rezolvare mai rapida si mai usoara a unui accident rutier. Odata completat, constatul amiabil poate fi prezentat direct asiguratorului, nefiind necesar ca soferii sa se prezinte la Politie.

Toate detaliile despre cum poate fi folosit constatul amiabil au fost incluse in cadrul filmului online dedicat, lansat in cadrul campaniei "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan".

Urmareste filmul online aici.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.