1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Unde ne petrecem concediul?

Societatea de asigurari NORWICH Union Travel (Marea Britanie) a realizat un rating al celor mai periculoase si a celor mai confortabile locatii de petrecere a vacantei de vara.
Rezultatele acestuia releva ca o atentie deosebita trebuie acordata unor tari precum Thailanda, Cehia si Caraibe.

"In urma analizei a peste 60 de mii de cereri primite din partea turistilor in anul 2005, asiguratorii au stabilit ca frecventa cea mai ridicata a adresarilor pentru plata despagubirilor apartin persoanelor care si-au petrecut vacanta in Thailanda. Acolo, dupa parerea britanicilor, au loc cele mai multe accidente si intoxicatii cu produse alimentare, precum si furturi.
Cei interesati de o vacanta in Africa de Sud trebuie sa acorde o atentie deosebita securitatii personale si sa evite, totodata, excursiile individuale.

Pentru persoanele expuse la diferite alergii, asiguratorii britanici le recomanda sa evite zona Caraibelor, unde exista o mare probabilitate de fi victima unor insecte tropicale veninoase.
Pe de alta parte, pozitia de lider la capitolul furturi de buzunare, in opinia britanicilor, ii revine, de departe, Cehiei.

Cele mai indicate tari pentru petrecerea vacantei, in opinia expertilor de la NORWICH, sunt Irlanda, Belgia, Olanda, Germania si Franta.