1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Un nou inceput pentru conducerea ...

Un nou inceput pentru conducerea UNSAR

Dupa 6 ani de exercitare a functiei de Presedinte al UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, Adrian MARIN a anuntat ca nu va mai candida la functia de Presedinte al Uniunii.

In discursul sau, sustinut la Conferinta Anuala PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, Adrian MARIN a trecut in revista principalele realizari ale Uniunii din ultima perioada si si-a aratat increderea in continuitatea proiectelor acesteia. Schimbarea presedentiei asociatiei nu va afecta activitatea UNSAR, care are toata sustinerea membrilor pentru a continua liniile strategice pe care functioneaza in acest moment.

"In cei 6 ani de cand sunt Presedinte UNSAR, am trecut prin nenumarate momente dificile - de la infringement, la greve, la pandemie, la blocarea tarifelor. Fac acest bilant pentru a va anunta ca la urmatoarele alegeri, care urmeaza curand la UNSAR, voi ceda locul pentru alegerea altui presedinte. Sunt multe proiecte pe care le-am dus la un anumit nivel si sunt convins ca se vad. S-au realizat cu ajutorul colegilor din executiv - Alexandru CIUNCAN si echipa. Avem proiecte multe de dus inainte si acesta este momentul in care vreau sa va multumesc pentru toata acesta experienta care pentru mine a durat 6 ani", a declarat Adrian MARIN, Presedinte UNSAR si CEO GENERALI Asigurari.

Despre Adrian MARIN

Adrian MARIN este unul dintre cei mai cunoscuti profesionisti din piata locala de asigurari, fiind implicat - prin intermediul UNSAR si al GENERALI Romania - in numeroase proiecte de importanta majora pentru dezvoltarea industriei de profil.

Si-a inceput cariera in asigurari in 1995, pentru ca din 1996 sa fie in cadrul companiei GENERALI Romania, unde a detinut multiple pozitii manageriale: Director Asigurari Generale (2007- 2008), Director Executiv - Membru in Directorat (2008-2011), Presedinte al Directoratului (incepand cu 2011), Presedinte al Consiliului de Administratie al GENERALI Pensii (incepand cu 2016).

A urmat numeroase cursuri internationale de specializare in asigurari si leadership si a fost Membru in Comitetul Strategic al Insurance Europe intre 2013 si 2014.