1asig.ro
1asig.ro
Ultimele decizii adoptate de ...

Ultimele decizii adoptate de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara in 2021

In cadrul sedintei de marti, 28 decembrie, ultima din acest an, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a adoptat masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate.

Astfel, ASF a autorizat:

Aprobarea suplimentului (amendamentului) la prospectul UE pentru crestere aferent ofertei publice primare initiale de vanzare de actiuni emise de societatea ABN Systems International S.A. Bucuresti, care se deruleaza in vederea admiterii la tranzactionare a actiunilor pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti S.A.;

Aprobarea prospectului UE pentru crestere intocmit in vederea majorarii capitalului social al societatii Griul S.A. Bucuresti.

Autoritatea de Supraveghere Financiara este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti. Mai multe informatii puteti gasi pe www.asfromania.ro.