1asig.ro
1asig.ro
UNSAR lanseaza o aplicatie web ...

UNSAR lanseaza o aplicatie web dedicata tuturor distribuitorilor in asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul campaniei de awareness dedicata asigurarilor de locuinte #ANTIGHINIONpentruAcasa, UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania a lansat o aplicatie web dedicata tuturor distribuitorilor de asigurari.

PROMO


Aceasta permite fiecaruia sa isi personalizeze vizualurile campaniei cu datele proprii de contact, pentru a le putea distribui mai departe clientilor sau potentialilor clienti pe Facebook, LinkedIn sau Instagram, promovand astfel asigurarile de locuinte. Practic, fiecare isi poate selecta una dintre superstitiile care ii reprezinta si le poate personaliza cu propriile date de contact, daca doreste, fireste.

Aplicatia #ANTIGHINIONpentruAcasa este disponibila aici: https://asiguropedia.ro/cartedevizita/

Nota: Datele personale introduse pentru generarea acestei imagini nu sunt stocate nici in baze de date proprii, nici ale tertilor. Aceasta aplicatie nu prezinta functionalitatea de a colecta date, ci functioneaza doar in scopul personalizarii "superstitiilor" campaniei. Practic, indiferent daca este selectata optiunea "Salveaza" sau se renunta la personalizarea cartii de vizita, datele nu sunt colectate si/sau stocate.

Suntem tara cu cea mai ridicata rata de proprietari de imobile din Europa. Si, cu toate astea, locuintele noastre sunt printre cele mai putin protejate, arata UNSAR. Practic, doar una din cinci locuinte este asigurata.

Pe ansamblul pietei asigurarilor de locuinte (obligatorii si facultative), in primul semestru al anului 2020 s-a consemnat o crestere a primelor brute subscrise de aproximativ 1% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Conform raportului ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, valoarea totala a subscrierilor din S1 2020 a fost de circa 249,5 milioane de lei, fata de 246,9 milioane de lei in S1 2019.

998 accesari