1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
UNIQA si SAFETY Broker asigura ...

UNIQA si SAFETY Broker asigura festivalul UNTOLD 2022

Compania UNIQA se alatura partenerilor UNTOLD Festival 2022, in calitate de asigurator oficial, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc sunt oferite de catre SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

"Suntem mandri sa asiguram unul dintre cele mai prestigioase si de amploare festivaluri organizate la nivel european. Continuam o traditie inceputa la UNTOLD in urma cu patru editii si, ca de fiecare data, alaturi de partenerul nostru, SAFETY Broker, construim cu incredere un proiect in cadrul caruia siguranta si responsabilitatea raman elementele cheie. Pentru o viata mai buna, impreuna cu oamenii si comunitatea din care facem parte", a declarat Carmen MIRDAN, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

"De patru ani, suntem promotorii distractiei in siguranta, traditia UNTOLD continua si anul acesta! Alaturi de partenerul nostru UNIQA, am facut toate demersurile necesare pentru a imbina sentimentul de siguranta cu experientele magice, intr-o simbioza care sa transmita tuturor mesajul “It’s fun to be safe!”. Misiunea SAFETY Broker este aceea de a le insufla tuturor tinerilor ideea ca muzica buna si vibe-ul unic, oferit de cel mai mare festival de muzica din Europa, pot fi traite cu o intensitate mai mare atunci cand te simti in siguranta si respecti masurile de siguranta!", a declarat Viorel VASILE, CEO al SAFETY Broker.

Ce-a de-a saptea editie UNTOLD are loc anul acesta in perioada 4 - 7 august, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Evenimentul aduce impreuna peste 200 de artisti nationali si internationali de prestigiu.

UNIQA este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de asigurari, cu o experienta de peste 10 ani in Romania si mai mult de 200 de ani la nivel international.

Comunitatea si solutiile de asigurare potrivite nevoilor acesteia sunt valori esentiale pentru UNIQA, compania dezvoltandu-si strategia si activitatile prin crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si sustin o viata mai buna.

Noul model de afaceri al UNIQA este organizat pe trei paliere - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, oferind produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare ce opereaza in Romania si Republica Moldova prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii la nivel national.

Cu o experienta de 17 ani si un portofoliu de peste 1 milion de clienti, Safety Broker este de 8 ani consecutiv liderul pietei de brokeraj in asigurari. In luna martie a acestui an, a devenit primul broker creator de produse de asigurare din Romania, in urma avizului favorabil obtinut din partea ASF. Compania a primit Trofeul de Excelenta Retail la Premiile Brokerilor de Asigurare 2021.

PROMO