1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
UNIQA ramane asiguratorul CASCO al ...

UNIQA ramane asiguratorul CASCO al ambulantelor din Bucuresti si Ilfov

UNIQA Asigurari a castigat licitatia organizata de Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov in vederea furnizarii de asigurari CASCO pentru cele 317 de autovehicule din cadrul institutiei.

Bugetul alocat acestei proceduri a fost estimat la 2,64 milioane de lei pentru 12 luni. Acordul cadru a fost semnat pentru 2,19 milioane de lei.

Mai multe detalii despre atribuire AICI.

La procedura s-au inscris si Omniasig VIG, Asirom VIG si Groupama.

"Toate ambulantele au in dotare din constructie lampi girofar, sirena si sunt inscriptionate, iar ca dotari suplimentare sunt echipate cu statii de emisie-receptie, GPS, tahograf, telefon mobil, tableta si aparatura medicala, valoarea acestora fiind inclusa in valoarea de inventar. Plata intregii polite de asigurare se va efectuata in 12 rate lunare egale. Asigurarea trebuie sa aiba acoperire si pentru acte de vandalism de orice tip (inclusiv daunele ca urmare a grevelor, revoltelor sau tulburarilor civile). Termenul de plata catre unitatile service este de 25 zile lucratoare de la depunerea facturii si devizului de reparatii; in ideea respectarii acestui termen de plata, asiguratorul va nominaliza o persoana care sa urmareasca si sa rezolve plata facturilor emise lunar de unitatile service. Asigurarea facultativa auto tip CASCO se incheie cu fransiza fixa de 500 lei (TVA inclusa) pentru fiecare eveniment in parte. Fransiza nu se aplica in caz de regres", se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

Mai multe detalii despre licitatie AICI.

Anterior, Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a anulat doua licitatii similare din cauza unei greseli in caietul de sarcini. Mai multe detalii AICI.

Anterior, pentru continuarea desfasurarii activitatii, Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a incredintat UNIQA Asigurari, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, un contract pentru asigurarea CASCO in urmatoarele 3 luni a parcului auto. Polita a fost semnata pentru suma de 527.999,52 lei. Mai multe detalii AICI.

UNIQA Asigurari este parte a grupului austriac UNIQA.