1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
UNIQA Asigurari a lasat o noua ...

UNIQA Asigurari a lasat o noua asigurare pentru casa, cu protectie completa

UNIQA Asigurari a anuntat lansarea unei noi asigurari pentru casa - UNICASA, care acopera toate riscurile majore, clientii beneficiind de asistenta la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii.

"Asigurarea poate fi incheiata pentru o perioada cuprinsa intre 1 an si 5 ani si ofera protectia completa a locuintei si a bunurilor in cazul producerii unor evenimente neprevazute. In plus, clientii beneficiaza de asistenta la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii, asigurarea acoperind suma de 500 lei/tip de eveniment/an", au spus oficialii companiei.

Potrivit acestora, cu ajutorul consultantului digital ANA, clientii au parte de o experienta 100% digitala pentru notificarea daunelor si ofertarea instanta a sumei pentru despagubire.

"Am construit acest nou produs avand drept principale repere nevoile reale ale clientilor in ceea ce priveste protectia prin asigurare, dar si calitatea serviciilor de care acestia beneficiaza. UNICASA ofera din start acoperiri complete pentru o plaja larga de riscuri, iar, in cazul producerii unei daune, intregul proces de notificare si solutionare este sprijinit de zona digitala, rapid si usor de accesat. Experienta in relatia cu UNIQA ramane numitorul comun al tuturor actiunilor pe care le dezvoltam in cadrul companiei. Vrem sa fim relevanti pentru clientii nostri, conectati la realitatea lor si capabili sa le oferim solutiile de asigurare de care au cu adevarat nevoie", a precizat Lidia Dragan, Director Dezvoltare Produse si Servicii, UNIQA Asigurari.

Detalii despre UNICASA - aici.