1asig.ro
1asig.ro

UMANITAR: Sustineti Clinica Copiilor!

5 min. / 1.540 cuvinte
In Romania, in momentul de fata nu exista un centru unde sa se poata recupera medical un copil care a suferit o operatie, care are deficiente locomotorii, care are autism, Down, paralizie cerebrala, care a fost victima unui accident auto si nu numai. In acest context, ONG-ul Asociatia Clinica Copiilor isi propune construirea unui astfel de centru medical.

PROMO


Proiectul "Clinica Copiilor" are nevoie de ajutorul dumneavoastra! Puteti sustine proiectul prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, ca persoana fizica, sau printr-o sponsorizare, ca persoana juridica, prin redirectionarea unei parti din impozitul pe profit.

Cititi in continuare mai multe detalii despre "Clinica Copiilor" oferite de organizatorii proiectului.

De ce CLINICA COPIILOR ?


In Romania, in momentul de fata nu exista un centru unde sa se poata recupera medical un copil care a suferit o operatie, care are deficiente locomotorii, care are autism, Down, paralizie cerebrala, care a fost victima unui accident auto si nu numai.

De exemplu, in Romania sunt peste 500.000 de cazuri de epilepsie, si anual mai sunt descoperite 11.000 de noi cazuri (Sursa: Societatea romana impotriva epilepsiei). Un alt exemplu: in Romania, in iulie 2015 erau peste 70.000 de copii cu dizabilitati conform studiului efectuat de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor si citat de Agerpres. Dar se pare ca acest numar este dublat de cel al copiilor nediagnosticati sau ai caror parinti refuza diagnosticul.

Oare ce numar din acesti 140 000 de copii pot fi recuperati? Noi credem ca foarte multi copii.

Mai multe detalii despre proiect gasiti si pe:

https://www.facebook.com/clinicacopiilor

http://clinicacopiilor.ro/ajuta-si-tu/ajuta-gratuit

Redirectioneaza din impozitul pe profit catre Clinica Copiilor!

Oricare firma platitoare de impozit pe profit, care inregistreaza profit, poate redirectiona catre un ONG cea mai mica valoare dintre:
  • 5‰ din cifra de afaceri
  • sau 20% din impozitul pe profit datorat statului
Afla mai multe despre redirectionarea impozitului pe profit aici!

13.561 accesari