1asig.ro
1asig.ro

Turcia: Anadolu Sigorta adauga o acoperire de cutremur la asigurarea privata de sanatate

5 min. / 1.540 cuvinte
Anadolu Sigorta, unul dintre cei mai importanti asiguratori din Turcia, vine cu un nou produs inovator si adauga, in premiera, o acoperire de cutremur la asigurarea privata de sanatate, arata compania, pe site-ul oficial. Conform acestui nou plan de asigurare, cheltuielile medicale pentru un asigurat care sufera o vatamare din cauza unui cutremur sunt acoperite prin asigurarea de sanatate cu noua clauza.

PROMO


"Anadolu Sigorta a implementat o alta inovatie, care poate fi o premiera pentru sector, prin acoperirea pentru cutremur care poate fi adaugata la asigurarile de sanatate. Astfel, in cazul unei posibile vatamari ca urmare a unui cutremur, asiguratii care adauga aceasta acoperire la polita de sanatate isi vor acoperi cheltuielile de tratament", arata Anadolu Sigorta, pe site-ul oficial al companiei.

"Desi problema cutremurelor este pe agenda din cand in cand, aceasta isi mentine seriozitatea in orice perioada. Sprijinindu-si asiguratii in caz de vatamare ca urmare a unui posibil cutremur, Anadolu Sigorta ofera, in conditiile dificile de dupa un seism, oportunitati de tratament in institutiile private de sanatate. O acoperire nelimitata pentru cutremur poate fi adaugata atat la asigurarea personala de sanatate, cat si la cea complementara, in schimbul unei prime mici", mai noteaza Anadolu Sigorta.

"Sanatatea este principala prioritate a tuturor - nevoia de a te simti in siguranta de la riscul de COVID si pana la riscul de cutremur. Este foarte importanta nevoia de a sti ca poti primi asistenta gratuita in spital. In cadrul acoperirii pentru cutremur, sunt acoperite, pana la 90 de zile, inclusiv cheltuielile pentru cei care au nevoie de terapie intensiva. De asemenea, vor fi acoperite, in limitele asigurarii, serviciile de ingrijire la domiciliu, membrele artificiale, cheltuielile cu echipamentele medicale auxiliare care sunt necesare pentru vatamarile provocate de un cutremur", subliniaza Erdinc GOKALP - Deputy General Manager, Anadolu Sigorta.

784 accesari