1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Tu stii ce beneficii are zambetul ...

Tu stii ce beneficii are zambetul asupra sanatatii tale? Afla acum din episodul 7 al Pastilei de Sanatate!

Aspecte foarte importante si care aduc multe beneficii starii noastre de sanatate sunt zambetul si mentinerea unei stari permanente de optimism. In episodul 7 al mini-seriei Pastila de Sanatate, vom afla ce se intampla in corpul nostru atunci cand zambim. Totodata, ne sunt propuse 5 exercitii eficiente despre cum se ne mentinem starea de optimism si tot din episodul de astazi vom afla cum alegem si cum cumparam o asigurare private de sanatate.

Mini-seria online Pastila de Sanatate, lansata in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate, urmareste sa aduca, in format animat, informatiile de baza despre asigurarile de sanatate si despre un stil de viata sanatos.

Videoclipurile includ, in functie de subiectul fiecarui episod, atat informatii generale de tip "Stiati ca" si sfaturi utile pentru un stil de viata sanatos, cat si detaliile de baza pe care fiecare roman ar trebui sa le stie despre asigurarile de sanatate.

Urmareste episodul 7 aici:



Despre campanie

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, FABRICA DE ASIGURARI si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.