1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Tu iti recunosti locuinta in acest ...

Tu iti recunosti locuinta in acest videoclip?

In cadrul campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte", romanii sunt invitati sa isi "recunoasca" locuinta (si riscurile asociate acesteia) in doua spoturi video online care pot fi urmarite pe pagina de Facebook a proiectului.

De exemplu, daca locuiesti la bloc si stai la parter sau la etajele inferioare, poti fi mai expus riscului de furt din locuinta. Pe de alta parte, daca stai la casa, statisticile indica un risc mai mare de incendiu. Acestea sunt doar doua dintre exemplele incluse in cele doua spoturi video care au, amandoua, acelasi indemn pentru romani: sa isi asigure locuintele.

Urmareste video-ul dedicat locatarilor de la bloc aici, respectiv cel dedicat persoanelor care stau la casa, aici.

Despre campanie

Pentru al X-lea an consecutiv, campania nationala de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte" le reaminteste romanilor de importanta asigurarii propriei case. Astfel, pe intreaga durata a lunii octombrie, informatiile de baza despre rolul si beneficiile asigurarilor de locuinte vor fi transmise alaturi de cele mai importante detalii pe care romanii trebuie sa le cunoasca despre riscurile care le ameninta casele si despre ce pot face pentru a reduce cat mai mult aparitia si efectele acestora.

Campania "Luna Asigurarilor de Locuinte" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul PAID Romania, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, proiectul este realizat cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, ASIROM VIG, PRO FIDUCIARIA, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, SIGNAL IDUNA Asigurari, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, INTER Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GLOBASIG Broker, LION Broker, STELLAR RE, FDA - Fabrica de Asigurari, CAMPION Broker, PRESTIGE Broker, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, HOBBIT Broker si ASIGEST Broker.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro.