1asig.ro
1asig.ro

Theodor ALEXANDRESCU, noul Presedinte al LIMRA Romania

5 min. / 1.540 cuvinte
Theodor ALEXANDRESCU a fost numit in functia de Presedinte al Comitetului din Romania al LIMRA, pentru un mandat de doi ani, cu incepere imediata. Presedintia Comitetului Roman LIMRA implica, de asemenea, calitatea de Membru in Comitetul Executiv European.

LIMRA, membru afiliat LL Global, este o asociatie a companiilor de asigurari de viata si servicii financiare cu aproximativ 850 de membri, in peste 73 de tari din intreaga lume. Scopul asociatiei este de a oferi cele mai recente informatii despre industrie si recomandari care sa raspunda necesitatilor din industria financiara.

In noua sa pozitie de Presedinte al Comitetului Roman LIMRA, Theodor ALEXANDRESCU va avea rolul de a ridica standardele etice profesionale din industria financiara, dezvoltand nivelul de performanta al pietei si aliniindu-l la standardele europene.

"LIMRA pune la dispozitie consultanta specializata si cursuri de training pentru a creste nivelul de profesionalism al pietei asigurarilor de viata. In perioada urmatoare vom desfasura o serie de activitati si evenimente care vor sprijini dezvoltarea industriei si formarea mai multor tipuri de distributie in asigurari de viata, cu scopul final de a creste calitatea si transparenta produselor si serviciilor pentru a raspunde exigentelor clientilor", ne-a declarat Theodor ALEXANDRESCU.

Serviciile oferite de asociatia LIMRA membrilor sai au scopul de a stabili standarde inalte de competitivitate in industria financiara, de a crea produse noi, de a deschide piete noi, de a extinde mijloacele de distributie (agenti independenti, bancassurance si agenti care colaboreaza direct cu angajatorii), de a creste productivitatea distributiei, de a evalua, instrui si conduce echipe si retele productive de distributie, de a oferi solutii in conditiile unei legislatii din ce in ce mai riguroase, de a identifica si dezvolta urmatoarea generatie de lideri.

Aceleasi scopuri valabile la nivel mondial vor fi implementate si la nivel local in Romania, astfel incat companiile de servicii financiare sa beneficieze de expertiza LIMRA, de solutiile practice puse la dispozitie si de dedicarea ferma a eforturilor catre succes.

4.567 accesari