1asig.ro
1asig.ro
TRANSURB Galati cauta asigurator ...

TRANSURB Galati cauta asigurator RCA pentru parcul auto

5 min. / 1.540 cuvinte
SC TRANSURB Galati (Compania de Transport Public Galati) organizeaza in luna decembrie o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare RCA pentru unu numar de 312 vehicule (vehicule si tramvaie), apartinand parcului auto al societatii.

PROMO


Valoarea estimata a acordului-cadru este de 550.000 de lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire al contractului va fi dat de pretul cel mai scazut.

"Numarul minim estimat de polite de asigurare RCA ce vor fi incheiate pe durata acordului-cadru este de 170, numarul politelor ce vor fi incheiate in baza contractului subsecvent atribuit la semnarea acordului cadru este 170 (129 de polite cu valabilitate 12 luni si 41 de polite cu valabilitate de 3 luni). Ulterior, pe parcursul acordului-cadru, in functie de cenesitatile autoritatii contractante, vor fi atribuite noi contracte subsecvente in baza carora vor putea fi incheiate noi polite de asigurare, pana la numarul maxim estimat de 312", se arata in caietul de sarcini.

Potrivit documentului, obiectul achizitiei consta in prestarea de servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule, pe baza politelor de asigurare emise de catre prestator.

Firecare polita de asigurare RCA emisa in vaza acordului-cadru va fi insotita de documentul international de asigurare Carte Verde, emis de asigurator in numele Biroului Asiguratorilor Auto din Romania - BAAR.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02 decembrie, ora 15:00.

779 accesari