1asig.ro
1asig.ro
TEST: Cat de mult ai grija de tine ...

TEST: Cat de mult ai grija de tine in aceasta perioada?

5 min. / 1.540 cuvinte
Ai avut mai multa sau mai putina grija de tine in ultimele luni? Ai facut mai multa sau mai putina miscare? Cat de atent ai fost la ce ai mancat? Dar la sanatatea ta psihica? In cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" a fost lansat un sondaj online care atrage atentia asupra celor mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand vine vorba de sanatate.

PROMO


Concomitent, sondajul evalueaza si modul in care perioada de pandemie a afectat sanatatea si obiceiurile de sanatate ale fiecaruia dintre noi.

Raspunde la intrebari si vezi ce punctaj obtii!

Despre Luna Asigurarilor de Sanatate

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

3.188 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO