1asig.ro
1asig.ro

Swiss Re se alatura unei coalitii globale pentru sanatate, inclusiv prin integrarea unei platforme de data&analytics

5 min. / 1.540 cuvinte
Swiss Re s-a alaturat unei coalitii globale care, prin utilizarea data&analytics, isi propune sa prevada si sa previna mai bine focarele, epidemiile si pandemiile, informeaza Reinsurance News. The Trinity Challenge include entitati precum Google, Microsoft, Facebook, GlaxoSmithKline, McKinsey&Company, the Gates Foundation, the University of Cambridge si Imperial College London.


PROMO

Potrivit sursei citate, The Trinity Challenge a fost infiintata pentru a ajuta la dezvoltarea instrumentelor si a ideilor care pot fi valorificate pentru a ajuta la abordarea celor trei etape ale urgentelor presupuse de bolile infectioase: identificare, raspuns si, respectiv, recuperare.

In paralel cu alaturarea la The Trinity Challenge, Swiss Re a integrat informatii economice, sociale, dar si din domeniul sanatatii legate de COVID-19 intr-o platforma unica, denumita the Risk Resilience Center. Platforma a fost conceputa pentru a oferi acces la date importante cu privire la COVID-19 prin integrarea unor informatii globale din peste 100 de surse.

Swiss Re sustine ca the Risk Resilience Center este globala ca acoperire, granulara ca profunzime si, mai mult, este actualizata continuu. Platforma le permite membrilor The Trinity Challenge sa evalueze cat de stresat e sistemul medical al unei tari, la un moment dat, si permite predictii prin combinarea unor date precum rata de ocupare a paturilor din spital si a celor din sectiile de Terapie Intensiva.

Swiss Re pune la dispozitia membrilor The Trinity Challenge activele de date si instrumentele de analiza adecvate temelor specifice de cercetare. De asemenea, Swiss Re se adreseaza atat guvernelor, cat si bancilor multilaterale de dezvoltare, cu scopul de a le oferi acestora acces pro-bono la platforma the Risk Resilience Center.

"Fiind, la nivel global, unul dintre cei mai importanti reasiguratori la nivel de date si tehnologie, le folosim de mai bine de 150 de ani pentru a face lumea mai rezistenta. Suntem mandri sa construim pe aceasta mostenire prin deschiderea platformei pionier the Risk Resilience Center, in beneficiul sanatatii globale. In mod normal, e nevoie de saptamani intregi pentru ca datele sa fie integrate si organizate, insa platforma noastra actualizeaza, verifica si transforma seturile de date in mod automat si de mai multe ori pe ora, cu un flux continuu de date primite, permitand comparatii si analize detaliate intre state si regiuni. Echipati cu aceste capabilitati de ultima generatie, participantii la The Trinity Challenge pot analiza raspandirea unei pandemii, impactul economic al masurilor de carantina si succesul modificarilor comportamentale, cum ar fi purtarea mastilor pentru a limita infectarea ulterioara", explica Ian HAYCOCK - Chief Data Officer, Swiss Re.

618 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO