1asig.ro
1asig.ro

Swiss Re se alatura companiei Veoneer, pentru a dezvolta solutii suplimentare de siguranta rutiera

5 min. / 1.540 cuvinte
Swiss Re colaboreaza cu Veoneer, companie specializata in tehnologia auto, pentru a dezvolta solutii suplimentare de siguranta rutiera, concepute in asa fel incat sa aduca o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemelor ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) si a serviciilor conexe, informeaza Reinsurance News.

PROMO

Astfel, folosind cunostintele acumulate, de-a lungul timpului petrecut in industria de reasigurari, de catre Swiss Re, Veoneer isi va imbunatati tehnologia ADAS.

O intelegere mai complexa si mai aprofundata a raspunsurilor unui vehicul la scenarii specifice, cum ar fi conditii de drum sau conditii meteo diferite, este de asteptat, arata sursa citata, sa ofere o intelegere mai clara a oportunitatilor si a limitarilor presupuse de sistemele actuale. In egala masura, Swiss Re spera sa beneficieze de expertiza Veoneer cu privire la tehnologiile si informatiile software si hardware tip ADAS, pentru a le introduce in Scorul de Risc ADAS, in beneficiul producatorilor auto, dar si al asiguratorilor.

"Suntem incantati sa ne continuam activitatea cu privire la sistemele avansate tip ADAS prin parteneriatul cu Veoneer. In acest fel, raspundem nevoilor clientilor nostri de a putea evalua cu precizie cele mai noi tehnologii ADAS si impactul potential al acestora asupra daunelor viitoare", spune Pranav PASRICHA, Global Head P&C Solutions, Swiss Re.

"Cunostintele extinse despre performanta reala a diferitelor tehnologii ADAS, in diferite parti ale lumii, ne pot ajuta sa dezvoltam sisteme utilizate de producatorii de vehicule la nivel global, care sa sustina soferii intr-un mod si mai bun. Acesta reprezinta urmatorul pas in conducerea colaborativa, punand accentul atat pe sofer, cat si pe tehnologie", arata Steven JENKINS, Chief Technology Officer, Veoneer.

1.155 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO