1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Stii, te asiguri, castigi

Cum poti invata ceva nou? Desi procesul de dobandire a unor noi cunostinte depinde de la o persoana la alta, exista cateva recomandari a caror utilitate a fost dovedita de-a lungul timpului, indiferent de situatie. Printre acestea se numara: sa ai o motivatie (care sa te determine sa inveti acel lucru), sa incepi cu pasi mici, sa repeti informatia si sa te recompensezi pentru reusite.

Iar daca aceste lucruri sunt universal valabile, ne-am spus noi, atunci cu siguranta se pot aplica si informarii despre asigurari. Si asa a aparut proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi".

Motivatia, in acest caz, ar trebui sa fie o protectie financiara personala mai mare. Insa, pana a ajunge la acest punct, oamenii au, cu siguranta, nevoie de o motivatie mai "tangibila". Asa ca, in cadrul campaniei, participantii pot castiga premii considerabile daca vor sa afle mai multe despre asigurari.

Pasii mici sunt dati de etapele succesive ale campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi", in care informatiile de baza despre asigurari sunt transmise treptat. Repetarea informatiei are loc in Marea Finala, cand participantii care isi doresc Marele Premiu trebuie sa raspunda intrebarilor din toate etapele precedente. Recompensa? Informatiile corecte aduc premii, dar si o mai buna informare financiara.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" incepe in a doua jumatate a lunii noiembrie. Fii alaturi de noi!