1asig.ro
1asig.ro
Stickerele gratuite #treazlavolan ...

Stickerele gratuite #treazlavolan ajung la soferi din toata tara!

5 min. / 1.540 cuvinte
Primele stickere auto gratuite au inceput deja sa ajunga la soferii responsabili din intreaga tara! Fie ca sunt lipite pe masini mici, motociclete sau autocamioane, toate duc mai departe mesajul de siguranta rutiera si demonstreaza dorinta participantilor la trafic de a sustine drumuri mai sigure, printr-un comportament responsabil atunci cand sunt in trafic.

PROMO


Incepand din 2019, mii de stickere #treazlavolan ajung, in fiecare an, la conducatorii auto de pe tot teritoriul Romaniei (si, in unele cazuri, si in afara acesteia). Si in 2021, proiectul continua, iar toti conducatorii care doresc sa isi demonstreze sustinerea pentru campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, prin afisarea unui sticker auto, sunt invitati sa isi solicite propriul pachet gratuit!

Asadar, in cadrul editiei a VI-a a demersului, toti soferii din comunitatea #treazlavolan care isi doresc acest lucru pot solicita un pachet gratuit de stickere, atat pentru ei, cat si pentru prieteni. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze un formular online.

La final, pozele cu masinile decorate cu stickere vor fi incluse intr-un album special.

Autocolantele auto cu mesajul de siguranta rutiera indeamna la atentie si responsabilitate in trafic.

Esti #treazlavolan? Cere-ti pachetul de stickere auto gratuite si du vestea mai departe! Cere-ti stickerele auto acum!

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

2.914 accesari