1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Stefan PRIGOREANU: Prioritatea in ...

Stefan PRIGOREANU: Prioritatea in 2023 este focusul pe client

Asteptarile de la anul 2023, prioritatile brokerilor si solutiile pentru clienti se numara printre subiectele dezbatute de Publicatiile XPRIMM cu Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

Un mini-interviu cu Stefan PRIGOREANU a fost publicat in Revista PRIMM Asigurari & Pensii din luna decembrie 2022. Il puteti citi mai jos:

Cum apreciati evolutia pietei de brokeraj in 2022 si care considerati ca este lucrul care a marcat-o cel mai puternic?

A fost un an extraordinar de bun pentru majoritatea brokerilor, cu toate provocarile pe care a trebuit sa le gestionam: anularea tuturor politelor CITY Insurance si reinoirea in timp scurt, la prime mai mari, introducerea primei nete de cheltuieli de distributie pentru RCA, pozitia si mana ferma a Autoritatii in supravegherea si controlul pietei. Anul 2022 a fost marcat de toate acestea. Insa piata de brokeraj a continuat sa evolueze si acest lucru este benefic, in primul rand, pentru cei care au nevoie de asigurari.

Ce asteptari aveti de la anul 2023?

Usoara crestere a volumului de prime intermediate si a veniturilor, fara insa a se reflecta in profit din cauza taxelor si impozitelor majorate, si din cauza costurilor de functionare din ce in ce mai mari.

Care considerati ca este prioritatea absoluta a brokerilor pentru 2023?

Diversificarea portofoliilor administrate. Managementul riscului, solutii pentru clienti si consultanta. Cu alte cuvinte, focus pe client.