1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Start vot pentru

Start vot pentru "Asiguratorul Anului 2023" si pentru "Cel mai apreciat specialist"

"Editia cu numarul 12 a Premiilor Brokerilor, care va avea loc joi, 16 martie a.c. se bucura deja de prezenta, sustinerea si implicarea unui numar important de asiguratori si parteneri din industrie si din afara ei", a declarat astazi Sergiu COSTACHE, Presedinte si co-fondator al Grupului XPRIMM, care anul acesta implineste 25 de ani de activitate.

Pentru a afla care este cea mai apreciata companie de asigurari si cel mai apreciat specialist al uneia dintre ele de catre piata de brokeraj, XPRIMM lanseaza in fiecare an un sondaj axat exclusiv pe opiniile brokerilor de asigurare. Practic, in baza acestui vot, meritele, sustinerea si implicarea alaturi de forta de intermediere vor fi recunoscute public si aplaudate pe scena Premiilor.

Anuntarea votului si oferirea celor doua premii de popularitate vor avea loc in seara zilei de joi, 16 martie, la The One, Bucuresti.

Partener Oficial al evenimentului este compania LIFE IS HARD, iar ca Partener Principal anul acesta s-a alaturat GENERALI Romania. Pe lista Partenerilor PBA 2023 figureaza, la loc de cinste, companiile COFACE, PAID Romania, Pro Fiduciaria si NEACSU & Asociatii.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati premiilebrokerilor.ro