1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Start pentru "zilele" asigurarilor la Cracovia

Orasul Cracovia
Cea de a doua editie a Conferintei anuale dedicate pietei de asigurari si reasigurari din Polonia, Wroclaw Summer Insurance and Reinsurance Days, si-a inceput lucrarile ieri, 18 iunie, la Cracovia.
Conferinta se va desfasura pe perioada a doua zile, beneficiind de o prezenta semnificativa a liderilor si specialistilor din piata poloneza de asigurari, precum si a numerosi reprezentanti ai companiilor de asigurari, reasigurari si brokeraj din Europa Centrala si de Sud-Est.

Printre vorbitorii conferintei remarcam personalitati de seama ai pietei europene de asigurari si reasigurari, precum Michael THEILMEIER - Senior Vice President, GEN Re, Miroslav PETKOV - Director, Ratings Services, STANDARD&POOR's, Thomas BORNEMANN, Senior Underwriter, SCOR Life, Rainer W. ZUFLE, Senior Product Manager Casualty, SWISS Re, Francis BLUMBERG, Head of Life Insurance, PARTNER Re si altii.

Tematica Conferintei este una de specialitate, axata pe principalele probleme si realitati din piata poloneza de asigurari, printre care mentionam: solutii de management pentru companiile de asigurari, problematica asigurarilor de viata, canale de distributie adecvate precum si riscuri de catastrofa si metode de gestionare a acestora.
Revista de specialitate PRIMM Insurance &Pensions este Partener Media al evenimentului.