1asig.ro
1asig.ro
Soferii din toata tara primesc ...

Soferii din toata tara primesc stickere gratuite FII TREAZ LA VOLAN!

5 min. / 1.540 cuvinte
Esti un sofer responsabil? Esti #treazlavolan? Cere-ti pachetul de stickere auto gratuite si du vestea mai departe! In cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, reluam distributia de autocolante auto cu mesajul de siguranta rutiera care indeamna la atentie si responsabilitate in trafic.

PROMO


Astfel, incepand din 2019, mii de stickere #treazlavolan ajung, in fiecare an, la conducatorii auto din intreaga tara. Si in 2021, proiectul continua, iar toti conducatorii care doresc sa isi demonstreze sustinerea pentru campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, prin afisarea unui sticker auto, sunt invitati sa isi solicite propriul pachet gratuit!

Asadar, in cadrul editiei a VI-a a demersului, toti soferii din comunitatea #treazlavolan care isi doresc acest lucru pot solicita un pachet gratuit de stickere, atat pentru ei, cat si pentru prieteni. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze un formular online.

La final, pozele cu masinile decorate cu stickere vor fi incluse intr-un album special.

Cere-ti stickerele auto acum!

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN si al TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

3.850 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO