1asig.ro
1asig.ro
Sinziana MAIOREANU: Majoritatea ...

Sinziana MAIOREANU: Majoritatea romanilor isi incheie o asigurare privata de sanatate in jurul varstei de 35 de ani

5 min. / 1.540 cuvinte
"In Romania, oamenii tind sa se gandeasca la incheierea unei asigurari care sa le ofere suport in situatiile in care au probleme de sanatate, abia dupa ce isi intemeiaza o familie si au copii. Astfel ca majoritatea iau aceasta decizie in jurul varstei de 35 de ani sau chiar mai tarziu", a declarat, pentru 1asig.ro, Sinziana MAIOREANU, CEO, AEGON Romania.

PROMO


"Cred ca, la fel precum si in cazul asigurarilor de viata si al pensiilor, este necesar ca noi, toti jucatorii activi pe piata locala, sa ne intensificam efortul de a comunica mai mult, mai clar si mai bine adaptat tuturor categoriilor de public", a spus ea.

"In ce priveste repartitia pe sexe, femeile sunt cele care se intereseaza cel mai mult legat de acest subiect. In cazul nostru, 54% dintre clientii care detin AEGON Diagnose.me sunt femei. In ceea ce priveste Asigurarea Optimist, cea care ofera sprijin financiar si acces rapid la tratament in cazul unei diagnosticari cu cancer, 62% dintre cei care o detin sunt femei", a adaugat Sinziana MAIOREANU.

Ea a constatat recent, in urma unui studiu pe care AEGON l-a realizat in mediul online, ca 79% dintre romani sunt preocupati de starea de sanatate pe care o vor avea la pensionare, dar, din pacate, acest procent nu se concretizeaza deocamdata si printr-o crestere a numarului de polite incheiate in perioada activa a vietii.

AEGON Romania furnizeaza doua tipuri de asigurari pentru sanatate: unul este dedicat celor care vor sa aiba sprijin financiar si acces rapid la tratament in cazul unui diagnostic oncologic, prin Asigurarea Optimist, iar altul se adreseaza persoanelor care vor sa obtina rapid, online, o a doua opinie medicala de la specialisti internationali, prin AEGON Diagnose.me.

AEGON Romania a sustinut campania nationala de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" in calitate de Partener. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.

Cititi AICI intregul interviu oferit de Sinziana MAIOREANU, CEO, AEGON Romania.

1.116 accesari