1asig.ro
1asig.ro
Siguranta casei, discutata alaturi ...

Siguranta casei, discutata alaturi de alte tehnici de securitate cu prilejul e-Romanian Security Fair 2020

5 min. / 1.540 cuvinte
Din doi in doi ani, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - ARTS organizeaza unul dintre evenimentele majore din domeniul tehnicii de securitate din Romania: ROMANIAN SECURITY FAIR - expozitia internationala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate. In contextul actual, insa, evenimentul se muta in mediul online, avand loc intre 21 - 23 octombrie.

PROMO


"Anul acesta traversam o perioda cu multe incertitudini si dificultati in domeniul nostru de activitate (...). Dar iata ca mediul digital a schimbat cu totul perceptia oamenilor despre evenimentele online si dintr-o data, a devenit un loc sigur si rapid in care putem continua sa comunicam si sa participam activ la procesul de schimbare si transformare. Pe fondul acestor noi tendinte, ARTS organizeaza in perioada 21-23 octombrie, Expo-Conferinta e-ROMANIAN SECURITY FAIR 2020, eveniment virtual dedicat sistemelor si serviciilor de securitate, gazduit pe platforma My Connector", a declarat Liviu MATEESCU, Presedinte ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Editia din acest an reuneste expozanti cu renume, inovativi si foarte activi in piata nationala a tehnologiilor si serviciilor de securitate, dar si companii din afara granitelor tarii dornice sa-si expuna produsele, solutiile si sa intre in contact cu firme romanesti, cu antreprenori si beneficiari din tara noastra, dar nu numai.

"Zonele de explorare ale expozitiei vizeaza tehnologiile de securitate si alarmare la incendiu, supravegherea si procesarea informatiilor video strans legata de dezvoltarea infrastructurilor hardware si software, conceptele de tip "deep learning", "artificial inteligence", IoT, Cyber-security si nu in ultimul rand, solutii pentru Smart Cities. De asemenea, sistemele de control al accesului din ce in ce mai performante si sigure, identificarea biometrica, sistemele de control si securitate perimetrala, sistemele de comunicatie, dispeceratele, centralele de efractie si detectoarele de inalta performanta se vor gasi cu siguranta in oferta expozantilor", a precizat Liviu MATEESCU.

Cum nevoia de educatie si diseminare a informatiilor ramane critica, deoarece cei mai multi oameni sau companii nu se confrunta cu astfel de cunostinte sau informatii in activitatea curenta, expozitia este insotita de o conferinta menita sa contribuie la cresterea gradului de constientizare a problemelor de securitate. Temele conferintei sunt orientate spre securitatea si siguranta in conditiile pandemiei - schimbarile din activitatea curenta, managementul crizei si urgentele medicale; tendintele tehnologice actuale in ceea ce priveste supravegherea video si termala, control accesul, detectia si alarmarea la incendiu, securitatea cibernetica, tehnologiile RADAR, LiDAR; serviciile moderne in securitate si rolul asociatiilor profesionale in problemele actuale.

"Chiar daca dorinta noastra, a tuturor, este sa ne reintoarcem la evenimentele obisnuite, in care putem sa comunicam fata in fata si sa fim aproape unii de ceilalti, speram sa va avem aproape si la acest eveniment virtual, pe parcursul celor trei zile de desfasurare online si transmis LiVE pe canalele noastre de Youtube si Facebook. Va asteptam deopotriva, integratori si instalatori de solutii de securitate dar si din alte servicii aferente domeniului securitatii, specialisti, beneficiari si competitori, sa ne fiti alaturi la e-ROMANIAN SECURITY FAIR, ca parteneri confirmati si interesati de industria securitatii, dar si ca participanti activi la crearea de noi sinergii intre oameni, companii, asociatii, institutii si opinia publica", a declarat Liviu MATEESCU.

Platforma virtuala pe care va rula evenimentul este usor de utilizat si accepta toate dispozitivele, fara a fi necesara descarcarea altor aplicatii. Numele de utilizator (email-ul) si parola (codul de acces) sunt primite de catre participanti prin email-ul furnizat la inregistrarea in eveniment. Numai persoanele care se vor inregistra vor avea posibilitatea sa ia parte la discutii prin live chat si video call, sa faca schimb de carti de vizita si sa programeze intalniri.

Vizitati standurile expozitionale pentru a obtine informatii detaliate, descarcati brosuri si materiale puse la dispozitie de expozanti. Participati la prezentarile din conferinta, sustinute de profesionistii in securitate.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici:
Brosura campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" va putea fi descarcata de participantii e-RSF 2020

ARTS, prin evenimentul Romanian Security Fair, este un partener traditional al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte".

Daca, in anii precedenti, materialul era distribuit in cadrul targului, in acest an, avand in vedere specificul evenimentului, brosura campaniei va fi disponibila in format pdf, putand fi descarcata de catre toti participantii care iau parte la expozitia si conferinta virtuale.

Campania nationala de infromare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este desfasurat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania si PAID Romania.

Partenerii campaniei sunt: OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, FUNK Broker, ASIROM VIG, ERGO Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ABC Asigurari, ASITO Kapital, GENERALI Romania, EUROLIFE, GLOBASIG Broker, GrECo Romania, INTER Broker, AON Romania, DAW Management, ROMINSURANCE, GARANTA Asigurari, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, OTTO Broker, Asociatia Romana pentru Locuinte CASA PLUS si Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, Ziua Veche si SpatiulConstruit.ro.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.

579 accesari