1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Signal Iduna preia contul de ...

Signal Iduna preia contul de asigurari de sanatate al ANRE

Signal Iduna Asigurare a castigat o licitatie pentru furnizarea de servicii de asigurari voluntare de sanatate pentru salariatii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

La procedura a participat si Allianz - Tiriac Asigurari.

Polita a fost estimata la 698.799 lei pentru 12 luni si va acoperi un numar maxim de salariati de 353. Atribuirea contractului s-a realizat pentru suma de 669.186 lei.

"Achizitia are in vedere asigurarea serviciilor medicale la care salariatii Autoritatii de Reglementare din Domeniul Energiei au acces in suma acoperita, destinate diagnosticarii, tratamentului, corectarii si recuperarii salariatului in cazul diferitelor afectiuni. Prin contractul de asigurare, achizitorul/contractantul asigurarii, se obliga sa plateasca o prima asiguratorului iar acesta la randul sau, se obliga ca la producerea riscului asigurat sa plateasca furnizorului de servicii medicale sau asiguratului, dupa caz, despagubirea, in limitele si in termenele convenite", scrie in caietul de sarcini al licitatiei.

Anterior, Allianz-Tiriac Asigurari a furnizat ANRE serviciile de asigurare voluntara de sanatate, contractul fiind castigat in iunie 2021 pentru suma de 571.872 lei.

ANRE este autoritate administrativa autonoma, cu personalitate juridica, sub control parlamentar, finantata integral din venituri proprii, independenta decizional, organizatoric si functional, avand ca obiect de activitate elaborarea, aprobarea si monitorizarea aplicarii reglementarilor obligatorii la nivel national, necesare functionarii sectorului si pietei energiei electrice, termice si a gazelor naturale in conditii de eficienta, concurenta, transparenta si protectie a consumatorilor.

Signal Iduna Asigurare, parte a grupului german Signal Iduna, este activa pe piata asigurarilor de viata si de sanatate din Romania. Grupul Signal Iduna opereaza in Romania din iunie 2008, in principal pe piata asigurarilor private de sanatate, dar ofera si produse pe segmentele de asigurari de viata si asigurari de accidente. Detalii AICI.