1asig.ro
1asig.ro
Serviciul de Ambulanta ...

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov cauta asigurator Casco pentru parcul auto si are un buget de pana la 2,7 mil. lei

5 min. / 1.540 cuvinte
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare facultativa CASCO, fara fransiza, pentru parcul auto, pe o perioada de 12 luni.

Valoarea contractului este cuprinsa intre 227.099 si 2.725.199 lei, conform unui anunt de participare la licitatie publicat in SICAP.

Asigurarile CASCO sunt pentru un numar de minim de 287 de ambulante si de maxim 310 de ambulante.

Potrivit Caietului de Sarcini, toate ambulantele au in dotare din constructie lampi girofar, sirena si sunt inscriptionate, iar ca dotari suplimentare sunt echipate cu statii de emisie-receptie, GPS, tahograf, telefon mobil, tableta si aparatura medicala, valoarea acestora fiind inclusa in valoarea de inventar.

Plata intregii polite de asigurare se va efectuata in 12 rate lunare egale.

Asigurarea trebuie sa aibe acoperire si pentru acte de vandalism de orice tip (inclusiv daunele ca urmare a grevelor, revoltelor sau tulburarilor civile).

Potrivit cerintelor, constatarea daunelor sa fie efectuata de catre un inginer auto. Constatarea daunelor de catre reprezentantul asiguratorului se va efectua in maxim 24 ore de la solicitarea asiguratului, fie la sediul acestuia, fie la sediile unitatilor service cu care asiguratul are incheiat un protocol de colaborare, constatare pe baza careia ambulanta poate fi introdusa in reparatie in maxim 24 de ore de la emiterea acesteia.

Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achizitie publica este oferta cu pretul cel mai scazut. Se vor aplica urmatorii factori de evaluare:
- Pretul ofertei - 45 puncte
- Valoarea Asigurata - 50 puncte
- Termenul de efectuare a constatarii pentru o ambulanta imobilizata ca urmare a unui accident rutier - 5 puncte

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 iulie 2021, ora 15:00.

1.652 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO