1asig.ro
1asig.ro
Se cauta asigurator CASCO maritim ...

Se cauta asigurator CASCO maritim pentru navele ARSVOM Constanta

5 min. / 1.540 cuvinte
ARSVOM Constanta - Agentia Romana se Salvare a Vietii Omenesti pe Mare organizeaza o licitatie pentru achizitia de servicii de asigurare CASCO maritim pentru 18 nave, pe o perioada de cel putin 8 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului.

PROMO


Valoarea estimata pentru o perioada de asigurare de 8 luni (mai 2021-31 decembrie 2021) este de 566.800 lei, cu posibilitate de prelungire prin act aditional pana la data de 30 aprilie 2022 cu conditia existentei resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie, de la bugetul statului. Valoarea suplimentara pentru anul 2022 este de 357.500 lei. Valoarea totala estimata, fara TVA, a contractului este de 924.300 lei, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 mai 2021, ora 15:00.

Contractul va include servicii de asigurare CASCO maritim pentru navele A.R.S.V.O.M. Constanta (18 buc.) - "Asigurare corp nava si masini", - Conditia de asigurare de baza "A" : "Pierdere totala, avarie comuna, avarie particulara si raspundere pentru coliziuni cu terti 4/4 RDC si FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare si judecata)".


Conform Caietului de sarcini, fransiza pe eveniment va fi de 0%. Toate daunele produse bunurilor proprietatea entitatii contractante, avariate ca urmare a producerii unui risc asigurat, vor fi remediate cu piese si materiale noi, a caror valoare va fi suportata in totalitate de asigurator pana la nivelul maxim al valorii de asigurare.

Mai multe detalii gasiti AICI.

1.087 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO