1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Scrisoare deschisa EUROINS Romania ...

Scrisoare deschisa EUROINS Romania adresata Presedintilor Camerelor Parlamentului Romaniei

EUROINS Romania cere in mod public Presedintelui Camerei Deputatilor, Dl. Marcel CIOLACU, si Presedintelui interimar al Senatului, Dna. Alina GORGHIU, sa solicite, prin natura prerogativelor pe care le detine, urmatoarele:

Ca Parlamentul Romaniei sa puna de urgenta pe agenda de lucru Legea asigurarilor 132/2017, pentru corectarea disfunctionalitatilor si a deficientelor, care influenteaza direct viata cetatenilor. Introducerea preturilor de referinta pe piata reparatiilor auto ar contribui decisiv la calcularea primelor RCA in limite rezonabile.

Ca membrii Parlamentului Romaniei sa-si manifeste sprijinul fata de stabilitatea industriei asigurarilor si sa creeze cadrul necesar de dialog pentru o adevarata consultare publica, prin care sa se aduca imbunatatiri legislatiei asigurarilor, cu sprijinul autoritatii de reglementare.

Ca incercarea evidenta a COTAR de a destabiliza piata asigurarilor sa fie investigata de catre Consiliul Concurentei. Subliniem ca diseminarea repetata de minciuni in mass-media si in spatiul public afecteaza reputatia si imaginea EUROINS Romania, si arunca o umbra de indoiala asupra intregii industrii de asigurari si a autoritatii de reglementare a pietei. Este inadmisibil faptul ca reprezentantii acestei asociatii s-au erijat si continua sa o faca prin diverse metode de manipulare si autoproclamare intr-un aparator al industriei de asigurari fara a veni cu solutii, ci doar proferand amenintari impotriva oricarei entitati pe care ajung sa o atace, actionand complet iresponsabil fata de nevoile reale ale populatiei de a primi protectia unei piete de asigurari robuste, mature, functionale si la nivel european.

Ca institutiile abilitate sa investigheze cauzele reale care au dus la falimentul a trei jucatori de pe piata asigurarilor din Romania in ultimii sase ani, pentru a elimina orice suspiciune nefondata si ireala care planeaza in momentul acesta asupra celorlalte companii de asigurari, conducand prin alaturare cu rea-credinta la dezinformarea populatiei, in incercarea de a decredibiliza compania EUROINS Romania, membra a grupului EUROHOLD.

Intreaga echipa de conducere si actionariatul EUROHOLD au incredere in puterea Parlamentului Romaniei de a ajuta cetatenii. Conducerea EUROINS Romania isi exprima disponibilitatea pentru orice solicitare venita din partea institutiei de reglementare si/sau a altor institutii abilitate care vizeaza clarificarea tuturor aspectelor activitatii de asigurare.