1asig.ro
1asig.ro
Schimbari in echipa de management ...

Schimbari in echipa de management MILLENIUM Insurance Broker

5 min. / 1.540 cuvinte
MILLENIUM Insurance Broker (MIB) a inceput luna august cu o serie de schimbari in echipa de management. Astfel, Camelia ISACHE s-a retras din functia de Director General, incepand cu data de 1 august 2020.

PROMO


"Ii multumesc Cameliei, in numele intregii echipe MIB, pentru cei 15 ani in companie, pentru munca, implicarea si devotamentul de care a dat dovada. La fel ca in viata personala, din cand in cand ne mai despartim oameni dragi, alaturi de care am mers o perioada pe acelasi drum", a declarat Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

De asemenea, tot din 1 august 2020 s-a alaturat echipei MIB Carmen JECAN, in pozitia de Director Economic al MILLENIUM Insurance Broker.

"Carmen are foarte mare experienta in asigurari, intrucat pana in 2013 a fost Director Economic la ASTRA Asigurari, iar de atunci si pana in prezent a fost CFO si membru in CA la brokerul ASIGEST. Avem convingerea ca vom face o bune echipa, pregatind MIB pentru inca un salt din punct de vedere al cifrei de afaceri si din punct de vedere al eficientei activitatii din back-office, suport pentru toti Partenerii si pentru toti clientii nostri", a afirmat Stefan PRIGOREANU.

MILLENIUM Insurance Broker - MIB este unul dintre principalii 10 jucatori de pe piata de brokeraj din Romania, cu o cota de piata de 2,19%, conform datelor prezentate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiare, si prime intermediate in valoare de 157,5 milioane de lei avand o structura echilibrata a portofoliului (RCA 52% din total prime intermediate). MIB s-a implicat permanent in dezvoltarea pietei de asigurari, fiind primul Broker care a devenit francizor si primul cu un sistem paperless functional.

1.366 accesari