1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Schimbari Strategice la conducerea ...

Schimbari Strategice la conducerea MARSH CEE. Decizia impacteaza direct MARSH Romania

MARSH anunta schimbari strategice la conducerea companiei, pentru regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). Decizia liderilor MARSH impacteaza direct MARSH Romania, in contextul numirii lui Cristian FUGACIU, in functia de Co-CEOs, Central & Eastern Europe (CEE), impreuna cu Artur GRZESKOWIAK, CEO MARSH Polonia.

Cristian FUGACIU si Artur GRZESKOWIAK sunt numiti in functia de Co-CEOs, pentru Europa Centrala si de Est (CEE), cu efect imediat. Atat Cristian cat si Artur isi mentin si pozitia de CEO al MARSH Romania, respectiv Polonia si vor activa in birourile din Bucuresti si Varsovia si ii vor raporta lui Christos ADAMANTIADIS.

In noile pozitii, ambii vor fi responsabili pentru dezvoltarea operatiunilor MARSH din regiunea CEE, formata din 13 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

Cristian FUGACIU are o experienta de peste 25 de ani in cadrul MARSH si a ocupat mai multe functii de conducere, inclusiv Head of MARSH's Corporate business in Romania inainte de a fi numit CEO in anul 2002. In anul 2013 a preluat coordonarea Regiunii Southern CEE si pentru regiunea Central CEE in anul 2018. Artur GRZESKOWIAK si-a inceput cariera in 1997 si a lucrat pentru companii relevante de brokeraj, inainte de a se alatura MARSH Polonia, in anul 2016, in calitate de CEO. Recent, a preluat coordonarea Regiunii Northern CEE.

Totodata, MARSH anunta numirea lui Nilay OZDEN la conducerea MARSH Specialty, Europe. Nilay activeaza in biroul din Londra si ii va raporta lui Lucy CLARKE, Presedinte, MARSH Specialty si Global Placement cat si lui Christos ADAMANTIADIS, CEO, Europe, MARSH.

In noua sa functie, Nilay OZDEN este responsabila de livrarea serviciilor diviziei MARSH Specialty, catre clientii din Europa. Cu o echipa de peste 4.000 de specialisti la nivel global, MARSH Specialty ofera perspective fundamentate pe analiza datelor, servicii, consultanta si acces la piata de asigurari pentru clientii din industria aeronautica si spatiala, din sectorul de credit comercial, din energie, din domeniul constructiilor, FINPRO, din industria maritima si de transport de marfa si pentru sectoarele private equity, fuziuni & achizitii. (PEMA).

Nilay OZDEN s-a alaturat echipei MARSH Turcia, in 2001 si, in cei 22 de ani de cariera la MARSH, a ocupat diferite functii de senior specialist in brokeraj si business development. In ultimii 10 ani a condus divizia FINPRO in Europa Continentala.

Lucy CLARKE a declarat, cu privire la numirile recente: "Sunt incantata sa ii urez bun venit lui Nilay, la conducerea echipei globale, MARSH Specialty. Contributia ei, in functia de European Head FINPRO, a fost remarcabila si sunt convinsa ca va veni cu aceeasi energie si dedicare la conducerea MARSH Specialty Europe. Felicitari lui Nilay, lui Cristian si lui Artur, care vor fi cu totii dedicati sa ofere clientilor nostri rezultate si servicii exceptionale."

Christos ADAMANTIADIS a adaugat: "Cristian, Artur si Nilay sunt lideri cu experienta, dedicati sa sprijine clientii MARSH in gestionarea riscurilor din mediul complex de afaceri. Sunt nerabdator sa lucrez alaturi de ei si de echipa de management din Europa, pentru a ne ajuta clientii, colegii si comunitatile, in aceasta perioada incerta si plina de provocari."