1asig.ro
1asig.ro
SURSE: Vechea conducere a ...

SURSE: Vechea conducere a MOLDASIG, inlocuita fortat

5 min. / 1.540 cuvinte
La inceputul acestei saptamani, reprezentantii actualei administratii insotiti de agentii de paza a unei firme private de securitate au intrat in sediul MOLDASIG pentru a schimba personalul cu functie de raspundere din companie cu alte persoane, au declarat pentru xprimm.md surse din piata.

"Oamenii lui V. PLATON, insotiti de agentii de paza a unei agentii private au intrat luni
(n.r. 09 noiembrie a.c.) in sediul companiei, inlaturand personalul cu functii de raspundere si instaurand alte persoane, inclusiv dintre cei care s-au "manifestat" prin gestiune paguboasa in cadrul unor companii de asigurari, cum ar fi ASITO SA", au precizat sursele noastre.

Reamintim faptul ca Judecatoria Chisinau a dispus suspendarea executarii mai multor Hotarari ale Comisiei Nationale a Pietei Financiare cu privire la unele masuri fata de actionarii MOLDASIG si a instituit administrarea provizorie de catre doua companii de audit, conform unui document de decizie a instantei judecatoresti.

In plus, marti, 10 noiembrie, a.c., Comisia Nationala a Pietei Financiare din Republica Moldova a aprobat o Ordonanta potrivit careia, pana la a aprobarea actualei administratii, conturile bancare ale MOLDASIG vor fi blocate, pentru efectuarea oricarei tranzactii fiind necesar avizul Autoritatii de Supraveghere.

601 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO