1asig.ro
1asig.ro
SONDAJ: Cat de mult ai grija de ...

SONDAJ: Cat de mult ai grija de sanatatea ta?

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate" a fost lansat un sondaj care evalueaza obiceiurile romanilor cu privire la sanatatea lor si gradul de implicare al acestora in diverse activitati specifice unui stil de viata sanatos.

PROMO


Sondajul "Cat de mult ai grija de sanatatea ta?" urmareste, in acelasi timp, printr-o serie de intrebari interactive, sa le prezinte respondentilor principalele recomandari pe care ar trebui sa le urmeze pentru un stil de viata mai sanatos.

Raspunde la intrebari aici.

Despre campanie

Demersul national de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizat cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinut de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri Media.

In cadrul campaniei, romanii vor avea ocazia de a vorbi cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos, dar si de a raspunde mai multor provocari lansate sub forma de concursuri.

Proiectul se va desfasura in doua etape: 18 - 30 noiembrie 2019, respectiv 15 - 31 ianuarie 2020.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.

2.317 accesari