1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SNTGN TRANSGAZ cumpara asigurari ...

SNTGN TRANSGAZ cumpara asigurari de raspundere profesionala a administratorilor si conducerii executive

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias intentioneaza sa achizitioneze, prin licitatie, servicii de asigurare a raspunderii profesionale a administratorilor, Directorului General al societatii, Directorul Financiar si directorilor executivi.

Valoarea totala estimata este de 120.000 euro, potrivit unui anunt publicat de SNTGN TRANSGAZ pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Criteriul de atribuire este "pretul cel mai scazut".

Durata de valabilitate a acordului-cadru este de 24 luni. Acordul se incheie cu un singur operator economic in baza caruia se vor incheia 2 contracte subsecvente cu durata de un an fiecare, fara reluarea licitatiei.

Limita de raspundere asigurata pentru asigurarea de baza: Minim 30 de milioane de euro /an per eveniment si in agregat, pentru 5 (cinci) administratori - membri ai Consiliului de Administratie, Directorului General, Directorul Financiar si directorii executivi.

Potrivit caietului de sarcini, suma asigurata si prima de asigurare raman neschimbate pe tot parcursul contractului si in situatia in care componenta nominala si numerica a Consiliului de Administratie se modifica, sau se schimba componenta nominala si structura conducerii executive.

Contractul va fi fara fransiza, iar reasigurarea politei este obligatorie.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 mai 2022, ora 15:00.