1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA o desemneaza pe ...

SIGNAL IDUNA o desemneaza pe Daniela CASAPU in functia de membru al Directoratului companiei

Compania de asigurari SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, o numeste pe Daniela CASAPU in functia de membru in Directoratul companiei. Aceasta va fi responsabila de coordonarea activitatii Diviziei care include departamentele Vanzari, Servicii Clienti si Marketing.

Alaturi de Daniela CASAPU, din Directoratul SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE mai fac parte Tiberiu MAIER, Presedinte al Directoratului si Mihaela DRUGA, membru al Directoratului.

Daniela CASAPU va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurarilor de sanatate cu un potential de crestere important atat in zona marilor companii, cat mai ales in zona IMM-urilor si a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii si pe simplitate in accesare.

"Sunt onorata sa ma alatur SIGNAL IDUNA, o companie care si-a asumat, inca de la inceput, misiunea de dezvoltare pe termen lung a pietei de asigurari de sanatate. Ma regasesc in valorile si in modelul de business sustenabil al acesteia si ma bucur sa intalnesc o echipa profesionista care trateaza fiecare client cu maxima responsabilitate si deschidere. Am incredere ca experienta mea comerciala in asigurari, de pana acum, va contribui major la indeplinirea obiectivelor SIGNAL IDUNA pe piata din Romania si impreuna cu leadershipul companiei, vom oferi romanilor solutiile optime, rapide, usor de accesat si de gestionat", declara Daniela CASAPU, membru al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Daniela CASAPU are o experienta comerciala de peste 17 ani in asigurari, acumulata in cadrul companiei GENERALI Romania. A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relatii cu Clientii si CRM, iar incepand cu 2015 a preluat conducerea retelei nationale de vanzari. In toata aceasta perioada, a contribuit semnificativ la obtinerea unor rezultate remarcabile atat in vanzari, cat si la cresterea indicatorilor de brand si a satisfactiei in randul clientilor.

"Ii uram Danielei CASAPU bun-venit alaturi de noi. Experienta sa in gestionarea unor proiecte complexe si inovatoare vine in completarea unor actiuni cu rezultate remarcabile, recunoscute in segmentul asigurarilor de sanatate. Prin numirea sa, SIGNAL IDUNA face inca un pas important spre consolidarea unei pozitii cat mai inalte in topul asiguratorilor din Romania", mentioneaza Tiberiu MAIER, Presedinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Prin expertiza sa, Daniela CASAPU reprezinta un atu pentru SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, aflata intr-o perioada de dezvoltare extrem de importanta spre digitalizare si modernizarea proceselor de accesare a asigurarilor.