1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA lanseaza o versiune ...

SIGNAL IDUNA lanseaza o versiune noua a aplicatiei Signal Care Assistant

Compania SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare lanseaza o versiune noua si imbunatatita a aplicatiei Signal Care Assistant, introducand o serie de noi facilitati si functii actualizate pentru cei care detin o asigurare sau sunt interesati de orice alt produs de asigurare din portofoliul companiei.

Utilizatorii au la dispozitie atat functionalitatile specifice pentru accesarea asigurarii de sanatate, cat si pentru administrarea asigurarii de viata unit-linked 101 Invest, un produs de asigurare cu componenta investitionala.

Prin intermediul aplicatiei, clientii actuali si potentiali se pot interesa despre tipurile de asigurari de sanatate si de viata din portofoliul SIGNAL IDUNA. In plus, pot realiza rapid plata primelor de asigurare sau gestiona politele pentru dependentii minori.

"Transformarea digitala a fost cuvantul de ordine in ultima perioada, care s-a aplicat si in domeniul asigurarilor. Oamenii petrec tot mai mult timp online, indiferent de moment si de loc, iar consumul de informatii a fost categoric accelerat de pandemie. Noi am inteles cu mult timp inainte ca accesul digital la serviciile de asigurare este esential si ca reprezinta viitorul. Prin noua versiune a aplicatiei venim in intampinarea clientilor cu o modalitate simplificata si intuitiva de accesare a serviciilor de asigurare si cu noi functionalitati implementate pentru produsul lansat recent. Oricine are posibilitatea sa aleaga asigurarea de sanatate de care are nevoie, sa aplice pentru o asigurare de viata unit-linked si sa aiba acces la noutatile SIGNAL IDUNA. Inainte de upgrade, deja o treime din asigurati accesau beneficiile politelor prin intermediul aplicatiei si ne asteptam ca numarul lor sa creasca exponential", declara Mihaela DRUGA (foto), Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare.

Cei care detin o asigurare de sanatate pot beneficia de noile functii ale aplicatiei, precum serviciile de programare prin telemedicina si de transfer bancar pe cardul Easy Pay, conform acoperirilor. Acestia vor putea efectua programari la oricare din cele peste 1.200 de clinici, spitale si laboratoare medicale partenere SIGNAL IDUNA sau solicita autorizatie pentru o programare realizata deja la un furnizor medical din reteaua Mediqa Net.

O alta noutate este optiunea Utilizator neautentificat (Guest view) care permite tuturor celor interesati de o asigurare SIGNAL IDUNA vizualizarea partiala a aplicatiei, familiarizarea cu portofoliul de produse si posibilitatea sa cumpere sau sa trimita o solicitare de achizitie.

Totodata, utilizatorii pot sa administreze mai multe polite in acelasi cont si sa o aleaga pe cea pe care doresc sa o foloseasca, in functie de acoperirile de care au nevoie la momentul respectiv. In plus, de pe acelasi cont pot administra si politele pentru minori, pot efectua plati, initia si trimite solicitari de rambursare, urmarind in timp real statusul acestora.

Pentru posesorii unei asigurari de viata unit-linked, exista de acum o sectiune dedicata, complet noua in aplicatie. Aceasta include modificarea investitiilor prin transferul de procent din unitati intre fonduri, inregistrarea de Top Up, vizualizarea grafica a evolutiei fondurilor investitionale, dar si modificarea categorie de beneficiari ai politei sau schimbarea frecventei de plata.

Dezvoltarea aplicatiei a fost realizata de compania de software Tremend Software Consulting, iar actualizarile si functiile noi au avut la baza feedback-ul asiguratilor, din dorinta de a raspunde cat mai precis nevoilor acestora.

Aplicatia Signal Care Assistant se poate descarca gratuit din Play Store sau App Store sau accesa in versiunea web. Instalarea aplicatiei este necesara doar in cazul in care utilizatorul nu are versiunea anterioara deja descarcata. Actualizarea se va realiza automat daca telefonul are activa aceasta optiune sau se va face manual din Play Store si App Store. Versiunea anterioara a aplicatiei va putea fi accesata pana la finalul lunii octombrie a.c.

Aplicatia este disponibila in romana si engleza, iar accesul se realizeaza simplu si rapid, pe baza unui cont unic si personalizat, ce poate fi creat cu adresa de e-mail si parola, contul de Facebook, Google sau Apple.

Fondat in urma cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA este prezent pe pietele de asigurari din Germania, Polonia, Ungaria si Romania. Pe piata locala, SIGNAL IDUNA si-a inceput operatiunile in anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurari de sanatate private pentru familie si pentru companii, asigurari de viata, asigurari de accident.