1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA lanseaza o noua ...

SIGNAL IDUNA lanseaza o noua campanie de repozitionare

SIGNAL IDUNA anunta continuarea strategiei de consolidare pe piata din Romania si lanseaza campania de repozitionare a brandului "Cu siguranta, totul e posibil". 

„Cu o experienta solida si o echipa dedicata, SIGNAL IDUNA isi asuma angajamentul, prin cele doua companii de sanatate si viata si de asigurari generale, de a furniza o gama completa de solutii de asigurare, acoperind toate nevoile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companii si angajatii acestora”, au transmis oficialii companiei.

Conform acestora, odata cu aniversarea a 15 ani de prezenta in Romania, SIGNAL IDUNA, liderul pietei de asigurari de sanatate din Romania, a marcat un pas semnificativ in evolutia sa, devenind un furnizor de asigurari care vine in intampinarea oricarei nevoi de protectie a romanilor. Pentru familii, compania ofera protectie financiara pentru boli grave, interventii chirurgicale si tratamente, asigurari CASCO si de calatorie, precum si asigurari pentru locuinta si bunuri sau de raspundere profesionala pentru diverse categorii de profesionisti. Pentru companii, SIGNAL IDUNA ofera solutii de protectie in segmentele sanatate, viata, accident pentru angajati, dar acopera si aspecte esentiale ale afacerilor, de la echipamente esentiale la structuri fizice ale cladirilor sau constructiilor, garantand o acoperire cuprinzatoare.

Mesajul central al campaniei: "Cu siguranta, totul e posibil" reflecta hotararea SIGNAL IDUNA de a furnizarea solutii specializate si personalizate, adaptate cu precizie nevoilor specifice ale fiecarui client. Acest mesaj are doua valente diferite, la fel de importante: subliniaza importanta sigurantei in diverse situatii de viata si incurajeaza oamenii sa traiasca fara griji, cu conditia esentiala de a avea protectie asigurata. Abordarea campaniei reflecta o promisiune ferma de parteneriat, oferind incredere prin solutiile de asigurare propuse si un sprijin solid in fata imprevizibilului. SIGNAL IDUNA se angajeaza sa fie alaturi de clienti, parteneri si angajati in orice situatie, explica societatea.

”In contextul unei lumi in schimbare accelerata, reafirmam angajamentul nostru fata de flexibilitate si agilitate, reflectate in investitii continue in tehnologie si dezvoltarea resurselor umane. Prin aceasta campanie, ne dorim ca fiecare client sa fie pe deplin informat ca SIGNAL IDUNA are solutii specializate, personalizate si accesibile ce raspund nevoilor lui diverse. Valorile noastre - ambitie, calitate si siguranta devin tangibile in serviciile pe care le oferim. Suntem hotarati sa construim un viitor sigur si prosper, in care asigurarile devin esentiale pentru protejarea vietii, sanatatii si bunurilor tuturor romanilor”, mentioneaza Tiberiu MAIER, CEO, SIGNAL IDUNA. 

Potrivit companiei, noua abordare a strategiei de comunicare evidentiaza importanta constientizarii asupra asigurarilor pentru protejarea vietii, sanatatii si bunurilor. Ofertele variate si flexibile ale asigurarilor pot fi acum personalizate pentru a se potrivi fiecarei nevoi individuale. De asemenea, accesul facil la aceste servicii, disponibile prin intermediul aplicatiilor mobile, este simplu si convenabil, oferind clientilor flexibilitate in gestionarea acestora, de oriunde si oricand. Astfel, noul slogan, "SIGNAL IDUNA. Exact ce am nevoie!", subliniaza atentia acordata diverselor exigente ale publicului si angajamentul de a oferi exact solutiile necesare pentru protejarea sanatatii, bunurilor si viitorului fiecarui client SIGNAL IDUNA.

Fondat in urma cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, oferind o gama larga de solutii (asigurari, servicii bancare si investitii) clientilor individuali si corporate. In prezent, SIGNAL IDUNA este prezenta pe pietele de asigurari din Germania, Polonia, Ungaria si Romania.

Pe piata locala, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE si-a inceput operatiunile in anul 2008. In 2022, compania a achizitionat companiile ERGO de pe piata romaneasca, in 2024 finalizand procesul de rebranding in SIGNAL IDUNA ASIGURARI. In prezent, portofoliul SIGNAL IDUNA in Romania include: asigurari private de sanatate, viata si accident pentru familii si companii.

PROMO