1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA a semnat Carta ...

SIGNAL IDUNA a semnat Carta Diversitatii din Romania

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE semneaza aderarea la Carta Diversitatii din Romania, declarandu-si angajamentul de a promova si implementa practici in spiritul valorilor precum diversitatea, non-discriminarea, incluziunea si egalitatea de sanse.

Aceste valori reprezinta un motor al inovatiei, creativitatii si succesului si vin in sprijinul progresului, fiind in beneficiul clientilor si al partenerilor nostri, datorita expertizei extinse a echipei, la nivel international. Este creat totodata, un mediu de lucru solid, sanatos si competitiv pentru atragerea si pastrarea talentelor, in care angajatii se simt inspirati sa isi dezvolte aptitudinile.

Prin aderarea sa la Carta Diversitatii, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE recunoaste si adopta masuri care sustin crearea unei societati egale, mai buna si mai corecta, reflectand diversitatea sub toate formele ei, atat in procesele interne cat si in cele externe.

"La SIGNAL IDUNA nu doar sanatatea, ci si oamenii sunt permanent in centrul preocuparii noastre, fie ca vorbim despre angajati, clienti sau parteneri. Eforturile noastre se concentreaza pe promovarea diversitatii, non-discriminare, incurajarea liberei exprimari si egalitatea de sanse la locul de munca. De aceea, apreciem importanta crearii unui mediu in care diversitatea si incluziunea sunt valori esentiale ce contribuie la cresterea si dezvoltarea organizationala. Aceste obiective, precum si semnarea Cartei Diversitatii sustin obiectivele noastre de business si reflecta experientele fiecarui angajat si asigurat SIGNAL IDUNA", declara Mihaela DRUGA (foto), Membra a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

 

Astfel, compania isi consolideaza angajamentul voluntar fata de dezvoltarea unei culturi organizationale care se bazeaza pe respect reciproc, incredere, recunoasterea si valorificarea diferentelor si a aptitudinilor individuale. De asemenea, isi reafirma promisiunea sa aplice principiile non-discriminarii si egalitatii de sanse in procesele decizionale si in managementul resurselor umane, cu focus special pe recrutarea, formarea si promovarea profesionala a angajatilor.

Carta Diversitatii a fost lansata de Franta, in anul 2004, Romania alaturandu-se demersului in anul 2018. Carta Diversitatii din Romania este o initiativa care reuneste la aceeasi masa grupuri cointeresate dintre cele mai diverse si care propune semnatarilor sai o platforma colaborativa de actiune, dezbatere si schimb de bune practici in jurul managementului diversitatii. Carta Diversitatii are 175 de semnatari, acoperind circa 230.000 de angajati care si-au asumat public principiile Cartei.